|luni, septembrie 25, 2023
  • Follow Us!

SCANDAL la PNL Băbeni: S-au luat la bătaie în sediul partidului! 

bataie

PNL
E scandal continuu la PNL odată cu pierderea alegerilor locale. Nu doar la Bucureşti sunt probleme, dar şi în teritoriu. Ultima întâmplare s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

 

Pierderea primăriei din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea de către liberali a dat naştere la câteva conflicte, care s-au încheiat cu pumni în plină figură, la şedinţa PNL. Unul dintre susţinătorii fostului primar Ion Bîzîc a sărit la bătaie către doi lideri liberali din localitate, pe care i-a acuzat de trădare.

 

Liberalul Ion Bîzîc a pierdut primăria în faţa candidatului PSD, Bogdan Ştefan, obţinând 1.615 voturi. „Un membru PNL Băbeni a bătut cu scaunul un alt membru PNL, Pavel Păvăloiu şi pe viceprimarul din Băbeni, Moise Dănuleţ, aseară, la şedinţa PNL. Motivul a fost rezultatele pe care le-au obţinut la alegerile locale din 5 iunie. Au fost prezenţi şi câţiva membri de la PNL Vâlcea, dar aceştia au fugit când au văzut ce se întâmplă. A fost un adevărat circ acolo, bătaie în toată regula. Pavel Păvăloiu am înţeles că a şi fost exclus din partid. Pavel Păvăloiu şi Moise Dănuleţ au fost acuzaţi de trădare, că din cauza lor s-au pierdut alegerile”, a declarat un martor ocular pentru voceavalcii.

Leave a Response