|miercuri, martie 29, 2023
  • Follow Us!

În maxim 6 luni vom avea alegeri anticipate la Vâlcea! Candidați cu probleme pe aceeași listă… 

buican-bulacu

Mama Omida spune că în maxim 6 luni vom avea alegeri anticipate pentru alegerea unui senator. Motivul? Simplu – liberalii au pus pe lista de la Senat trei candidați cercetați de Agenția Națională de Integritate sau cu dosare trimise de Curtea de Conturi la DNA. Cei trei sunt: Romulus Bulacu, Victor Popescu și Alexandru Dediu.

Romulus Bulacu

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul consilierului judeţean cu atribuţii de vicepreşedinte al CJ Vâlcea, Romulus Bulacu.

“Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Romulus Bulacu, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean, au fost încheiate contracte comerciale de furnizare produse între S.C. MINET S.A. (societatea comercială la care persoana evaluată deţine calitatea de asociat) şi Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea (în valoare de 1.365,98 lei) şi respectiv, între S.C. MINET CONF S.R.L. (societatea comercială la care persoana evaluată deţine calitatea de asociat) şi Spitalul de Pneumoftiziologie «Constantin Anastasatu» Mihăeşti (în valoare de 2.685,84 lei). Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. nr. 161/2003”, se arată în comunicatul ANI.

Romulus Bulacu a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Alexandru Dediu

Comuna Păușești Măglași: Alexandru Dediu (PNL, ex-PC), dosar nr. 6882/90/2013 (Curtea de Conturi);

Victor Popescu – conflict de interese, cercetat de ANI.

Leave a Response