|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor 

pistol amenintare

 

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia verificării deţinătorilor de arme şi scoaterii din circuitul civil a armelor deţinute ilegal, pe raza judeţului Vâlcea, prilej cu care au identificat 3 bărbaţi.

Este vorba de M. A., de 32 ani, B. D., de 40 ani, ambii din municipiul Rm. Vâlcea, care deţineau fără drept la domiciliu o armă de autoapărare cu proiectil din cauciuc, pe care nu au depus-o la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă şi C. C., de  47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea, care deţinea fără drept la domiciliu o armă de tir sportiv, pe care nu a depus-o la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

 

Faţă de cei în cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, faptă prevăzută de Codul Penal, iar armele deţinute fără drept au fost confiscate.

Leave a Response