|sâmbătă, februarie 24, 2024
  • Follow Us!

Perchezitii domiciliare intr-un dosar de talharie 

talhari1

PERCHEZIŢII DOMICILIARE ÎNTR-UN DOSAR PENAL CE ARE CA OBIECT DE CERCETARE INFRACŢIUNEA DE TÂLHĂRIE

Ieri, poliţiştii vâlceni au efectuat 4 percheziţii, pe raza localităţii Buzescu din judeţul Teleorman , la persoane cercetate pentru tâlhărie

La data de 11 februarie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale şi cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, au efectuat 4 percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 08.04.2017, doi bărbaţi au pătruns fără drept, în locuinţa unei femei din comuna Zătreni, pe care au imobilizat-o şi i-au sustras suma de 13.000 de lei.

Faţă de unul dintre bărbaţi, respectiv I. M, de 28 ani, din comuna Buzescu, judeţul Teleorman s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Judecătorie Bălceşti cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Response