|sâmbătă, februarie 24, 2024
  • Follow Us!

Valceanul Calin Nistor, secundul lui Kovesi, unul dintre cei mai instariti magistrati! E mai bogat decat sefa lui! Procurorul are doua apartamente, o casa si patru masini! 

calin-nistor

 

Procurorul-sef adjunct al DNA a obtinut anul trecut 233.000 de lei din salariu si drepturi restante, un pic mai mult decat Marius Iacob, celalalt secund al Laurei Codruta Kovesi, care a castigat 215.000 de lei. Magistratul are si numeroase proprietati, fiind chiar mai instarit decat celebra lui sefa.

Calin Nistor este unul dintre cei mai avuti magistrati. Procurorul DNA are, in localitatea Lungesti, judetul Valcea, un teren agricol de 0,45 hectare si altul intravilan de 0,15 hectare, dobandite in anul 2004, respectiv 2002.

Acesta detine si doua apartamente in Ramnicu Valcea, de  50 mp si 127 mp, precum si o casa cocheta in Lungesti, de 100 mp

De asemenea, protagonistul nostru are patru autoturisme: Hyundai Accent (an fabricatie 2006, cu leasing finalizat), Seat Cordoba, (an fabricatie 2007 – leasing finalizat), Seat Leon, an fabricatie 2009 – leasing finalizat, Astra Gtc (an fabricatie 2012 – vanzare-cumparare)

Vezi ce datorie are magistratul la banca doar pe stirilekanald.ro

In Valcea, gurile rele spun ca Nistor ar fi apropiat al baronului chimic, ipochimenul care a dat o gaura de cateva sute de milioane de euro OLTCHIM-ului. Poate asa se explica de ce baronul a scapat basma curata si  nimeni nu l-a intrebat cum de a reusit sa distruga combinatul chimic de la Ramnicu Valcea. Dar gurile sunt rele si mizam pe onestitatea extrema a adjunctului sef de la DNA!

One Response to Valceanul Calin Nistor, secundul lui Kovesi, unul dintre cei mai instariti magistrati! E mai bogat decat sefa lui! Procurorul are doua apartamente, o casa si patru masini!

  1. Laurian C.

    Va veni vremea cind , va da si el socoteala pentru aceasta agoniseala. Nu iese fum fara foc niciodata mai ales cind nu ai o rezolvare notabila in ceea ce faci in afara de caratul gentii sefei rau famate.
    Toate la timpul lor.

     

Leave a Response