|sâmbătă, februarie 24, 2024
  • Follow Us!

Şoferi sub influenţa alcoolului depistaţi în trafic de poliţiştii vâlceni 

infractiuni rutiere politisti

 

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu, au oprit în trafic, pe drumul judeţean 651, pe raza comunei Stoeneşti, un autoturism condus de C.C., de 39 de ani, din localitate.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 676 B, pe raza comunei Glăvile, pe C.F.S., de 36 de ani, din comuna Amărăşti, în timp ce conducea un autoturism, având 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Măciuca au oprit în trafic, pe raza comunei Stăneşti, un autoturism, înmatriculat în Dolj, condus de M.I., de 65 de ani, din municipiul Craiova.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 648, pe raza comunei Olanu, pe P.I., de 55 de ani, din comuna Olanu, în timp ce conducea un autoturism, având 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi conducătorii auto depistaţi în trafic, în timp ce conduceau autovehicule aflându-se sub influenţa alcoolului, au fost conduşi la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, pe numele acestora fiind deschise dosare penale.

Leave a Response