|sâmbătă, februarie 24, 2024
 • Follow Us!

VESTE BUNA PENTRU SANATATEA VALCEANA! Unitatea de Primiri Urgente va fi modernizata cu fonduri europene! 

costi-radulescu-715x400

Veste buna pentru sistemul medical din judetul Valcea! Demersurile presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Radulescu, dau rezultate! Spitalul Judetean Valcea a fost selectat in vederea finantarii prin Programul Operational Regional (fonduri externe nerambursabile!) pentru modernizarea unitatii de primiri urgente (UPU). In vederea stabilirii detaliilor demararii actiunilor de accesare a acestei finantari va avea loc, la sediul Prefecturii Valcea, o teleconferinta cu Ministerul Sanatatii – in data de miercuri, 26 aprilie. Alaturi de presedintele Constantin Radulescu si managerul SJU Valcea, Dan Ponoran, la teleconferinta vor mai participa directorul economic si medicul sef al UPU, precum si personal tehnic din cadrul CJ.

2 Responses to VESTE BUNA PENTRU SANATATEA VALCEANA! Unitatea de Primiri Urgente va fi modernizata cu fonduri europene!

 1. lazar

  Bravo!Dar policlinica aia infecta de langa spital,cand?

   
 2. Laurian C.

  Nu inteleg cine isi aroga meritele , dar oricum se impunea a se face ceva cu acea cocina. Mai trebuie insa , umblat si la caracterul celor care lucreaza acolo ,ca , prea te trateaza de sus cind nevoia te impinge si catre spital
  Sa nu cumva sa fie data responsabilitatea urmaririi lucrarilor rubicondului vicepresedinte ALDE al CJ , care nu are voie sa faca eforturi de nici-un fel. Cred ca stiti de ce. De supraponderabilitate.

   

Leave a Response