|sâmbătă, februarie 24, 2024
  • Follow Us!

Femeia care şi-a omorât fetiţa, imediat după naștere, a fost arestată 

copil-nou-nascut-cronicadeiasi.ro_

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 25 aprilie, reţinerea inculpatei Felicia Bubuianu şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, scrie voceavalcii.ro.

Miercuri, 26 aprilie, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, pe 18 aprilie, inculpata Felicia Bibuianu, în timp ce se afla la locuinţa concubinului său, din comuna Laloşu, judeţul Vâlcea, a născut un copil de sex feminin viu, căruia i-a suprimat cu intenţie viaţa imediat după naştere, aruncându-l în toaleta din curtea locuinţei, unde fetusul a fost identificat a doua zi de către lucrătorii de poliţie sesizaţi în legătură cu săvârşirea faptei.

Potrivit fişei de constatări preliminare întocmită de SJML Vâlcea s-a stabilit că moartea nou-născutului de sex feminin a fost violentă şi a fost cauzată de insuficienţa cardio-respiratorie acută prin obstrucţia mecanică a căilor respiratorii cu corpi străini.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Leave a Response