|vineri, februarie 23, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 11.05.2017 

soparla-cu-volanas

SOCANT! Una dintre cele mai mari firme din Valcea, cu cifra de afaceri de zeci de milioane de euro, a fost calcata de inspectorii Antifrauda de la Targu Jiu, care au stabilit ca firma respectiva trebuie sa plateasca statului aproape 8 milioane de euro! Firma a depus deja contestatie si va merge in justitie unde are sanse foarte mari sa anuleze decizia inspectorilor Antifrauda.

Primul Musat de la Milcoiu a semnat un contract de imagine cu firma unui sindicalist. Primaria Milcoiu se angajeaza, prin SEAP, sa plateasca  3000 de lei pentru un… reportaj (Conceptie, documentare pe teren, realizare articol de informare presa locala aproximativ 1500 de caractere, insotit de fotografie, tehnoredactare macheta pentru presa locala si publicare material in ziar local, tiraj minim 1000 de exemplare). De-abia asteptam reportajul de aur! Asteptam lamuriri suplimentare de la primar pe tema aceasta.

Firma de paza de la Divizia Miniera Berbesti – Alunu din cadrul CET Govora se confrunta cu un val de incidente violente fara precedent! Hotii de carbune s-au coalizat si s-au organizat, declansand un adevarat razboi impotriva agentilor de paza, care indraznesc sa nu-i mai lase sa fure! Recent, una dintre masinile firmei de paza a fost vandalizata de acesti indivizi certati cu legea! Grav este ca politistii din zona nu prea isi fac datoria si trateaza cu superficialitate aceste cazuri. De ce, domnilor?! Prefectul judetului Valcea, Florian Marin, trebuie sa aiba un cuvant de spus in legatura cu aceasta situatie extreme de grava!

Multă vreme, deputatul ALDE Dumitru Lovin, decanul de vârstă al Camerei Deputaților, a pozat în tradiționalist creștin. Iată însă că arama se dă întotdeauna pe față și omul a fost printre puținii parlamentari care au votat împotriva familiei alcătuită dintre un bărbat și o femeie. În aceeași zi, Dumitru Lovin și-a schimbat poza de profil la Facebook, afișând o imagine tânără și cam poznașe – scrie criterii.ro

 

 

 

 

Leave a Response