|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Mircia Gutău îl susţine pe candidatul PSD la Primăria Bujoreni, George Gîngu, la alegerile din data de 11 iunie 

Gutau Gingu Radulescu

Mircia Gutău îl susţine pe candidatul PSD la Primăria Bujoreni, George Gîngu, la alegerile din data de 11 iunie. Presedintele PSD Valcea, Constantin Radulescu, şi Mircia Gutau – PER au semnat un protocol de colaborare în acest sens.

Guvernul a decis organizarea în 11 iunie a scrutinului local parţial pentru alegerea primarului în 49 de localităţi în care această funcţie a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situaţiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului sau aplicării unei pedepse privative de libertate.

Potrivit unui comunicat al Executivului, alegerile parţiale vor fi organizate în cinci municipii – Moineşti, judeţul Bacău, Craiova, judeţul Dolj, Târgu-Jiu, judeţul Gorj, Lupeni, judeţul Hunedoara, Roman, judeţul Neamţ, în nouă oraşe – Râşnov, Lehliu Gară, Amara, Fierbinţi-Târg, Ţăndărei, Ulmeni, Baia-Sprie, Buşteni, Băicoi şi în 35 de comune, informează Agerpres.

La Vâlcea, vom avea alegeri la Bujoreni, unde primarul a demisionat. Cu cele mai mari sanse este cotat actualul viceprimar cu atributii de primar, pesedistul Gheorghe Gîngu (foto).

One Response to Mircia Gutău îl susţine pe candidatul PSD la Primăria Bujoreni, George Gîngu, la alegerile din data de 11 iunie

  1. Mircea T. Osinza

    Dupa principiul , nu conteaza cine voteaza , conteaza cine numara si avind in vedere judecatoarea care a fost aleasa presedinta la BE , cred ca sperantele sunt minime pentru candidatul PSD.
    Mai reflectati sau contestati judecatoarea , in caz contrar , esecul este anticipat.

     

Leave a Response