|miercuri, februarie 28, 2024
 • Follow Us!

Liviu Pietriși, director la ABA Olt 

SEDIUABAO

Comunicat de presă

„Conform deciziei directorului general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” nr. 393 din 25.05.2017, domnul Pietrişi Liviu Alexandru, inspector de specialitate în gospodărirea apelor din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, a preluat sarcinile şi responsabilităţile funcţiei de Director al Administraţiei Bazinale de Apă Olt”.

3 Responses to Liviu Pietriși, director la ABA Olt

 1. Cecile C.

  Dupa cum spune si numele , cel nominalizat a prelua sarcinile şi responsabilităţile funcţiei de Director al Administraţiei Bazinale de Apă Olt , poate fi un balast inregimentat politic care a cotizat gras iar acum isi primeste recompensa.
  Domnilor , ce conduceti de moment destinele tarii , mai renuntati la acest mod deficitar de a numi dupa criterii politice.
  Daca se va adeveri ca , chiar este bolovan politic respectivul , va umpleti de ridicol si penibil.
  Timpul va confirma sau nu. Iar valcenii va vor taxa cum se cuvine.

   
 2. mihaela

  Poate reuseste noul director sa faca putina curatenie in aceasta institutie si tot odata sa ceara documentatie fiecarei persone care ocupa un post in aceasta institutie.Nu mai departe de functionara administrativa Alina care nu are nici un fel de pregatire asa cum au scris si ziarele si totusi ocupa un post intr o asemenea institutie.In ziare este descrisa dama de companie si acolo este o functionara administrativa….vi se pare correct asa ceva? ce fel de studii are aceasta doamna in domeniu?inafara de dama de companie…..

   
  • Cristina

   Doamna Mihaela aveti perfecta dreptate dar trebuia sa cititi articolul din ziar inainte sa dati comentariu . Cea de care v ati legat (functionara administrativa Alina Dumitrescu ) a ramas in aceasta institutie de pe vremea cand era amanta domnului Bavita,deci noul director nu are cunostinte de cauza . Este adevarat ca nu are pregatire in domeniul respectiv dar sa fim seriosi odata acceptand sa fie amanta unui om influent nu era normal sa ocupe si un post in institutie?de ce sunteti rea. Acum probabil cum domnul nu mai e la conducere are si doamna un nou pretendent sa o sustina, doar e de meserie si bravo ei. Macar isi atinge scopul.Iar pe ea nici macar nu a adus o domnul Bavita in aceasta institutie , a fost adusa de SEFUL LUI BAVITA..domnul B. V.

    

Leave a Response