|miercuri, februarie 28, 2024
 • Follow Us!

Judecatoarea Carmen Ilina a pus pe jar municipiul Ramnicu Valcea! Conducerea Judecatoriei se pronunta impotriva dreptului CONSTITUTIONAL la libera exprimare?! 

judecatorie

Judecătoria Ramnicu Vâlcea a răspuns, in stil mateescian, punctului de vedere formulat de primarul Mircia Gutău la decizia privind procesul cu SC SOCOM SA printr-un comunicat de presă. Magistraţii susţin că documentaţia care a stat la baza deciziei a fost făcută pe teren în decursul unui an de zile.

Comunicatul de presă emis de Judecătoria Vâlcea:

JUDECĂTORIA RM. VALCEA

CABINETUL PREŞEDINTELUI

Comunicat de presă

29.05.2017

Având în vedere comunicatul de presă întocmit de Primăria Municipiului Rm. Vâlcea prin Primar în legătură cu soluţia adoptată în dosarul nr. 4997/288/2015 având ca obiect acţiune în revendicare formulată de reclamanta SC SOCOM SA în contradictoriu cu pârâţii MUNICIPIUL RM. VALCEA PRIN PRIMAR, ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI CĂMIN IACM, ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC 50 GARSONIERE, ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC 300 TRAI AN, pentru corecta informare a opiniei publice, Judecătoria Rm. Vâlcea formulează următorul punct de vedere:

Situaţia expusă în cuprinsul respectivului comunicat nu este veridică, iar aprecierile autorului comunicatului pe marginea acestui subiect sunt exagerate. Astfel, hotărârea judecătorească pronunţată în cauză nu a fost adoptată în mod iresponsabil, absurd sau “în birou, iară legătură cu realitatea din teren”. Dimpotrivă, dosarul este unul complex şi a fost soluţionat într-o perioadă mai mare de un an, în care s-a realizat un amplu proces de cercetare judecătorească, judecătorul cauzei administrând numeroase probe pentru lămurirea situaţiei de fapt (înscrisuri, martori, raport de expertiză, inclusiv cercetare la faţa locului, aşa cum rezultă din aplicaţia ECRIS).

Judecătoria Rin. Vâlcea reaminteşte că o hotărâre judecătorească nu se limitează doar la dispozitivul acesteia, ci cuprinde şi considerentele, motivaţia judecătorului. în speţă, hotărârea judecătorească este în curs de redactare.

în aceste condiţii, Judecătoria Rm. Vâlcea recomandă părţilor implicate într-o cauză sau persoanelor interesate de o soluţie adoptată într-un litigiu să se abţină de la comentarii publice referitoare la soluţie până la rămânerea definitivă a hotărârii sau, cel puţin, până la motivarea hotărârii, în funcţie de care se poate aprecia în cunoştinţă de cauză asupra justeţei soluţiei adoptate.

Precizăm că soluţia adoptată în dosarul nr. 4997/288/2015 nu este definitivă, iar dacă părţile din dosar nu vor fi convinse de motivaţia judecătorului cauzei, au posibilitatea exercitării căii legale de atac la Tribunalul Vâlcea.

Onorabilul presedinte Lumineanu al Judecatoriei Ramnicu Valcea ar trebui sa stie ca dreptul la libera exprimare in Romania este garantat prin Constitutie. 

Ziarul de Valcea a aflat cine este magistratul care a pus pe jar municipiul Ramnicu Valcea, printr-o hotarare judecatoreasca controversata:

Judecător: Ilina Carmen Cristiana

Vârsta: 49 ani

Studiile juridice absolvite: Facultatea de Drept Universitatea Bucureşti Anul absolvirii: 1987.

Instituţia care a eliberat diploma de licenţă: Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti Funcţiile de specialitate juridică ocupate: Consilier juridic ICM Bocşa conform repartiţiei guvernamentale în perioada 1987 – 1989. Consilier juridic UJCAP Vâlcea în perioada 1989 – 1991. Consilier juridic Administraţia Finanţelor Publice Râmnicu – Vâlcea în perioada 1991 – 1996.

Judecător Judecătoria Drăgăşani în perioada 1996-1997

Judecător la Judecătoria Rm. Vâlcea în perioada 1997 – prezent. Data completării: 02 iulie 2012

Poate ca daca ar exista o Lege a Raspunderii Magistratilor altfel ar sta lucrurile si in justitia valcena!

 

2 Responses to Judecatoarea Carmen Ilina a pus pe jar municipiul Ramnicu Valcea! Conducerea Judecatoriei se pronunta impotriva dreptului CONSTITUTIONAL la libera exprimare?!

 1. CURIOSU

  Cand a absolvit facultatea avea 19 ani?

   
 2. Laurian C.

  Daca se va cotrobai prin arhiva SIPA sigur se vor gasi informatii compromitatoare despre aceasta duduie. Cred ca , parlamentarii valceni trebui sa promoveze Legea responsabilitatii judecatorilor , ca asemenea ipochimene sa nu mai batjocoreasca Legea si sa-si permita atita dispret fata de Institutiile statului.
  Cita mizerie morala la duduie de-si permite sa inchida gura tuturor celor care au pareri. Cred ca , nu acolo este locul ei. Cu regret.

   

Leave a Response