|joi, februarie 9, 2023
  • Follow Us!

Distracţie de la A la Z, la Annabella A-Z! 

2c4ed71b1e7a98903825a740d1fe1649_XL

  

Parcarea Annabella A-Z, din bulevardul Dem Radulescu din Ramnicu Valcea s-a dovedit neîncăpătoare joi, 1 iunie, pentru vâlcenii care au sărbătorit, cu mic, cu mare  Ziua Internaţională a Copilului în cadrul unui evenimentului special organizat de Annabella şi Râureni.

Ajuns la a patra ediţie, evenimentul “Distracţie de la A la Z, la Annabella A-Z!”  a reunit copiii cu personajele lor preferate din desene animate sau din poveştile lor mult îndrăgite. Împreună au cântat, au dansat, s-au transformat în personaje minunate cu cele mai frumoase picturi pe faţă şi s-au bucurat de jocuri şi concursuri cu premii dulci.

Parcarea s-a transformat într-un tărâm fabulous când printre parcipanţi au apărut şi s-au prins  în joc Personajele pe Picioroange supradimensionate.

Alături de Vrăji-Prăji micuţii au călătorit în lumea magică a teatrului de păpuşi când pe scena special amenajată au urmărit povestea Scufiţei Roşii într-un spectacolul de teatru fascinant.

Pista de karting a fost şi în acest an un punct de atracţie pentru copiii pasionaţi de maşini, unde aceştia şi-au testat curajul şi îndemanarea de a mânui un kart.

Cei mici, şi nu numai, au plecat fericiţi acasă cu amintiri fumoase imortalizate în colaje de fotografii primate în dar de la maeştrii fotografi aflaţi la faţa locului.

Annabella si Râureni urează tuturor copiilor:  „La mulţi ani!”

anabela 3 anabela 5

 

Leave a Response