|vineri, septembrie 30, 2022
 • Follow Us!

Sparle si soparle, 21.12.2017 

soparla-cu-volanas
 • Cine a privit zilele trecute cu atenţie imaginile difuzate în premieră de TVR de la Aeroportul Otopeni, cu scandalul iscat în 1994 de refuzul autorităţilor de a-i permite intrarea în ţară a Regelui Mihai I, a descoperit că, printre cei care se aflau la scara avionului, s-a numărat şi fostul senator vâlcean Şerban Săndulescu, de la PNŢCD, decedat în anul 2000. Pentru cei mai tineri, mai spunem despre Şerban Săndulescu că el a fost cel care a băgat la „zdup” prin 1998 celebra grupare a lui Vasile Gorun (de care se temeau toţi vâlcenii), dar a mai fost şi membru în Comisia senatorială „Decembrie 1989”. Ca urmare a participării sale la această comisie, Săndulescu a publicat în 1996 cartea „Decembrie ’89. Lovitura de stat a confiscat Revoluția română”.

 

 • Unii invitaţi prezenţi marţi seara la Gala Sportului Vâlcean, „organizat” de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (condus de eternul director Bogdan Marinescu), s-au arătat dezamăgiţi de modul subiectiv şi neprofesionist în care au fost alcătuite clasamentele şi ierarhiile sportivilor din Vâlcea. Colac peste pupăză, directorul Marinescu, în calitate de gazdă, nu a calculat bine numărul de scaune şi mese de la restaurant, la care să se aşeze sportivii şi invitaţii, astfel că unii au făcut cale întoarsă sau au… stat în picioare până la ora 20, când toată lumea a fost obligată să părăsească sala. Faptul că restaurantul ales a fost prea mic a fost observat şi de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, iar „zgârcenia” directorului DJTS Vâlcea a simţit-o pe propria piele chiar şi… primarul Mircia Gutău. Toate acestea s-au întâmplat pentru că ipochimenul de Marinescu nu s-a omorât să caute sponsori pentru a organiza o gală profesionistă şi să premieze cu bani cei mai buni sportivi din Vâlcea!

 

 • Potrivit unor surse din interiorul Uzinelor Sodice Govora, acţionarul majoritar, compania Ciech din Polonia, pregăteşte schimbarea din funcţie a directorului Witold Urbanowski de la fabrica vâlceană şi mutarea acestuia la o altă întreprindere din Europa a grupului industrial respectiv. Acum, că USG-ul a ajuns pe profituri uriaşe şi şi-a redus datoriile, polonezii de la Ciech vor să implementeze „reţeta de succes” a lui Urbanowski şi la alte firme din cadrul companiei….

 

 • În atenţia Serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din cadrul Primăriei Râmnicului: în ultimele săptămâni, s-au înmulţit extrem de mult numărul maidanezilor care circulă liber prin oraş, unii dintre ei „scăpaţi” de la adăpostul de la Feţeni!

 

 • Joi, 21 decembrie, Consiliul Judeţean va decide rectificarea bugetului propriu al judeţului Vâlcea. În vederea înregistrării unei execuţii bugetare bune la finele anului 2017, s-a efectuat analiza încasării veniturilor şi realizării cheltuielilor pe cele 11 luni şi preliminarea acestora pe luna decembrie. S-a constatat că veniturile totale ale bugetului propriu al judeţului Vâlcea nu pot fi realizate cu suma de 15,78 milioane RON. În totalul nerealizării veniturilor, ponderea o deţin veniturile ce urmau să se încaseze de la UE şi de la Fondul Naţional în contul plăţilor efectuate în cadrul proiectelor, precum şi cele din cotele defalcate din impozitul pe venit ce se colecteze la nivelul judeţului de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea.

One Response to Sparle si soparle, 21.12.2017

 1. SERBAN SANDULESCU - TURNATOR !!!

  INAINTE DE 1989, CINE ALTCINEVA – FARA A FI MEMBRU PCR – AVEA LIBERTATEA DE A CALATORI SI CHIAR A-SI DA DOCTORATUL INTR-O TARA OCCIDENTALA, PRECUM „TARANISTUL” SANDULESCU SERBAN ???!!!???
  IAR, REFERITOR LA GORUN, RELATIILE ACESTUIA CU SANDULESCU AU FOST EXCELENTE O PERIOADA INDELUNGATA, IAR CONFLICTUL A IZBUCNIT SI A DEVENIT O DUSMANIE PERSONALA ACERBA, IN MOMENTUL IN CARE ACESTA A INCETAT SA-L MAI „SPONSORIZEZE” PE DOMN’ SENATOR …

   

Leave a Response