|marți, aprilie 16, 2024
  • Follow Us!

Primarul Adrian Cosac din Vlădești a semnat un protocol de colaborare cu Asociația de Protecție a Animalelor „A Doua Șansă” 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_cosac_castrare-caini

Un pas mare în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân a fost făcut de Primăria Vlădești, Valcea!

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_asociatia-a-doua-sansa.jpgUn protocol de colaborare cu Asociatia de Protectie a Animalelor „A Doua Sansa” Ramnicu Valcea a fost semnat de Primarul Cosac Adrian, conform deciziei Consiliului Local.

Prin acest protocol, toți câinii cu și fără proprietar vor fi sterilizați gratuit de veterinarul Alin Moldoveanu și vor primi de asemenea vaccin rabic gratuit de la medicul veterinar local.

Microciparea si inregistrarea in RECS vin la pachet cu sterilizarea (tot gratuit). Daca proprietarul refuza microciparea si inregistrarea nu poate beneficia de sterilizarea gratuita.

Prin acest proiect se spera aducerea numărului câinilor abandonați la zero!!

Clinica veterinară va fi deschisă pentru castrarile gratuite atât timp cât va fi necesar.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul complet al One Of A Kind Dogs – Olanda – Wendy Oosting.

De asemenea multumiri administratiei locale si Autoritatii Veterinare pentru ca au inteles necesitatea sterilizarii si inregistrarii ca parte a rezolvarii problemei cainilor fara stapan.

Așteptăm cu nerăbdare ajutorul și sprijinul și pentru celălalt proiect (foarte important pentru toti), si anume caravana/clinica mobilă care trebuie să pună la dispoziția oamenilor din judetul nostru programele gratuite de sterilizare.

Primăria Vlădești – Facebook

Leave a Response