|sâmbătă, aprilie 13, 2024
  • Follow Us!

Deputatul PSD Ștefan Ovidiu POPA: Înființarea distribuției de gaze naturale în județul Vâlcea nu mai suportă amânare 

ovidiu-popa1

INTERPELARE

Adresată: Ministerului Energiei
În atenţia domnului Ministru Anton Anton, Ministrul Energiei
De către:

Deputat Ştefan-Ovidiu POPA
Grupul parlamentar: PSD

Obiectul interpelării:
Înființarea distribuției de gaze naturale în județul Vâlcea nu mai suportă amânare

 

Stimate domnule ministru,

În județul Vâlcea, de aproximativ 4 ani, au fost depuse de către UAT-uri proiecte pentru înființarea de rețele de gaz, pentru care, nici in momentul de faţă nu s-au dat avize. Locuitorii vâlceni, din mai multe comune, au solicitat înființarea rețelei de gaz, însă aceste solicitări au rămas fără răspuns, deși primăriile au depus documentaţia pentru introducerea gazului metan în localități.
În prezent în mai multe zone ale județului Vâlcea, încălzirea, prepararea hranei și a apei calde se face cu lemne în sobe de teracotă la consumatorii casnici și centrale termice pe combustibil solid la majoritatea obiectivelor social culturale și agenților economici importanți.
Localitățile în plină dezvoltare industrială, cu aproximativ 7.000 de locuitori, unele aflate în vecinătatea Municipiul Rm. Vâlcea, nu ar trebui să întâmpine astfel de obstacole în anul 2018, aceste investiţii nu sunt un moft, ci, o reală necesitate.
Astfel, domnule ministru, vă rog să ne comunicați soluțiile şi termenele pe care le găsiți oportune pentru rezolvarea acestor solicitări precum și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor vâlceni.

Solicit răspuns în scris.
Vă mulţumesc!

Deputat,
Ştefan-Ovidiu POPA
Circumscripţia electorală nr.40 VÂLCEA

Leave a Response