|vineri, mai 24, 2024
 • Follow Us!

SENZATIONAL! Nea Tache organizeaza conferinta de presa! 

lovin-alde-deputat
Vineri, 13 aprilie 2018, ora 10:30,  la sediul partidului din str. Mihai Viteazul (vis-à-vis de Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea) va avea loc o conferinţă de presă susţinută de conducerea ALDE – filiala Vâlcea.

One Response to SENZATIONAL! Nea Tache organizeaza conferinta de presa!

 1. Laurian C.

  Cea mai penibila reprezentatie a circaruului zoaie tache a avut loc sub denumirea de conferinta de presa. Un individ senil si ramolit a citit de pe niste fituici ceea ce tot baleste de ceva vreme ramolitul in cauza. Este jenant sa numesti conferinta o molfaiala de cuvinte , care a creat rumoare in rindul celor prezenti , veniti din obligatie , sa vada prestatia senilului. Cu aceasta ocazie a demonstrat ca este cel mai slab parlamentar roman nu valcean. Nici macar abacel si nici cracanel nu-l pot intrece pe zoaie tache in penibilitate.
  Daca prin prestatiile de pina acum a demonstrat ca este un parlamentar prost , acum a dovedit ca este o frumusete de prost.
  Ca sa nu mai faca partidul de rusine ar trebui sa i se interzica sa vorbeasca si sa umble neinsotit pe strazi. Pentru binele lui dar si a celor care din intimplare se pot afla in preajma loazei.
  Ideia de a fi singur face un bine celor care puteau sa pice in ridicol fara voia lor.

   

Leave a Response