|vineri, mai 24, 2024
  • Follow Us!

Mai mulți politicieni vâlceni ar fi luat luat SIDA de la o prostituată de lux! 

49441_1-620x320

Mai mulți politicieni au luat SIDA de la o prostituată de lux, în vârstă de 27 de ani.

Fata a aflat în urmă cu două săptămâni că este infectată cu virusul HIV, iar înainte de asta a întreținut relații sexuale cu mai mulți politicieni și oameni de afaceri foarte cunoscuți.Locuieşte într-o zonă centrală a oraşului Brăila, practică de 4 ani prostituţia “de lux”, având printre clienţii ei politicieni şi afacerişti din Brăila şi Tulcea. Pe surse am aflat că și trei politicieni din Vâlcea erau clienții prostituatei din Brăila. Unul dintre ei este cel mai agitat și nevrotic politician vâlcean, palid la doctrină.

Tânăra, care avea tarife cuprinse între 250 şi 500 de euro, întreţinea raporturi sexuale cu clienţii ei în mai multe hoteluri cunoscute din Galaţi, dar şi în unele apartamente de pe Şoseaua Buzăului, închiriate special pentru aceste întâlniri. Mai mulți parlamentari din diferite zone ale țării, inclusiv Vâlcea, erau clienții fetei.prostituata

Despre politicienii care i-au fost clienţi, brăileanca afirmă ca sunt cunoscuţi “de toată lumea”.

O vreau la guvernarea țării! Neapărat are nevoie de un mandat!

Dacă există șanse, să ajungă acolo, mă angajez să donez o parte din salariu pentru ea, să îi fac campanie, să lipesc afișe și să împart fluturași pentru candidatura și pentru notorietatea ei! Deși că notorietate văd că are suficientă.

Este singura șansă de a reduce numărul de parlamentari așa cum își dorește tot poporul român!

Leave a Response