|vineri, mai 24, 2024
  • Follow Us!

Albumul de prezentare a municipiului – Ramnicu Valcea 10×10 – realizat de ziaristii Tiberiu Pirnau si Gheorghe Smeoreanu se bucura de o larga apreciere in tara, dar si peste hotare 

album

Albumul de prezentare a municipiului: Ramnicu Valcea 10×10, realizat de ziaristii Tiberiu Pirnau si Gheorghe Smeoreanu se bucura de o larga apreciere in tara, dar si peste hotare.

Sâmbătă, 3 martie 2018, la Biblioteca Municipală din Salonic (Grecia) a avut loc un eveniment cultural în cadrul căruia a fost inaugurată Colecția Internațională de Cărți. O delegație a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea, condusă de conf. univ. dr. Remus Grigorescu (manager), a participat la acest eveniment, contribuind la constituirea Colecției Internaționale de cărți cu o importantă donație care a fost pusă la dispoziția comunității de români din Salonic. Printre cartile donate de delegatia valceana s-au aflat si mai multe volume din lucrarea Ramnicu Valcea 10X10 (album realizat in romana si engleza). La această activitate culturală, au fost prezenți: domnul Iannis Boutaris, primarul Salonicului, doamna Elli Hrysidou, viceprimar pentru cultură și arte, doamna Sabina Mădălina Șomăcescu, consul general al României la Salonic și doamna Paraskevi Manakou, șefa Colecției Internaționale de Cărți. Toti au apreciat la superlativ albumul de prezentare a municipiului Ramnicu Valcea, realizat de Tiberiu Pirnau si Gheorghe Smeoreanu. 

La Targul de Turism al Olteniei editia a III-a care s-a desfasurat in perioada 9-11 martie 2018 in incinta Centrului Multifunctional Craiova a fost prezenta si o delegatie a judetului Valcea. De asemenea, la acest eveniment a fost prezentat albumul Ramnicu Valcea 10×10, primit cu interes si entuziasm de vizitatorii standului valcean.

 

Leave a Response