|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Competiție de Skandenberg cu Radu Valahu, la Shopping City Râmnicu Vâlcea 

Competiție de Skandenberg cu Radu Valahu, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Competiție de Skandenberg cu Radu Valahu, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 aprilie, începând cu ora 17:00

Râmnicu Vâlcea, 26 aprilie – Sâmbătă, pe 28 aprilie, în Shopping City Râmnicu Vâlcea are loc o desfășurare de forțe destinată pasionaților de Skandenberg. Cei puternici își pot demonstra abilitățile în cadrul unei competiții dedicate, organizată de centrul comercial în colaborare cu Asociația Română de Skandenberg „Braț de Fier”.

Concursul va avea loc începând cu ora 17:00, iar concurenții vor fi așteptați în zona de Food Court de invitatul special al evenimentului. Radu Valahu, multiplu campion de Skandenberg și unul dintre cei mai cunoscuți entertaineri din România, va modera concursul din centrul comercial, organizat la cel mai înalt nivel profesional. O masă oficială, alături de un suport de susținere a acesteia vor fi amplasate în Shopping City Râmnicu Vâlcea pentru participanți. De asemenea, demonstrațiile de forțe ale concurenților vor fi atent urmărite de arbitri certificați de Skandenberg și ulterior, vor fi incluse într-un sistem oficial de punctaj.

Competiția are 3 categorii de greutate pentru bărbați, respectiv până în 75 kg, între 75 si 95 kg, peste 95 kg și o categorie pentru femei. Concurenții care se clasează pe primele 3 locuri din fiecare categorie vor fi premiați cu vouchere de cumpărături în magazinul Hervis din Shopping City Râmnicu Vâlcea, dar și cu diplome și medalii pentru performanța lor.

Pasionații de Skandenberg se pot înscrie în concurs pe adresa de emailinfo@shoppingcityramnicuvalcea.ro sau direct în centrul comercial, la Info Point, inclusiv în ziua evenimentului, până la ora 16:00.

Concursul de Skandenberg va avea loc pe 28 aprilie 2018, începând cu ora 17:00, în zona de Food Court Shopping City Râmnicu Vâlcea. Mai multe informații despre eveniment și despre activitățile organizate în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

Leave a Response