|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Percheziții domiciliare în Râmnicu Vâlcea la persoane bănuite de tâlhărie calificată 

perchezitii

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și Serviciului de Acțiuni Speciale au descins în Râmnicu Vâlcea, la domiciliile a patru persoane, bănuite de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, în perioada mai-iunie a.c.

În această dimineață, 4 iulie, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiu, la locuințele unor persoane cu vârste cuprinse între 26 și 56 de ani, două femei și doi bărbați, cercetați pentru 2 fapte de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 13 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, în noaptea de 12 iunie a.c., în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, un bărbat i-ar fi smuls geanta de pe umăr, în care avea telefonul mobil, după care ar fi fugit.

La data de 25 iunie a.c., poliția a fost sesizată de reprezentanții Poliției Locale cu privire la faptul că, un bărbat de 81 de ani, ar fi fost victima unei tâlhării, comisă în Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au demarat investigațiile cu privire la cele două fapte, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, persoanele bănuite fiind identificate și depistate.

În urma perchezițiilor, au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere, iar cercetările continuă.

Leave a Response