|miercuri, iunie 19, 2024
  • Follow Us!

Un bărbat din Vâlcea, prins de polițiști în timp ce vindea o armă letală în parcarea unui resturant 

image-2018-04-4-22380239-46-politia

Politia
Foto: Facebook – Politia Romana
Un bărbat a fost prins de poliţişti în timp ce oferea spre vânzare o armă letală în parcarea unui restaurant din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul este cercetat acum pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce vânduse deja o altă armă unui bărbat de 40 de ani din Bujoreni, care nu avea permis de a deţine şi folosi arme letale sau neletale.
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, citat de Agerpres, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au prins în flagrant un bărbat de 43 ani, din localitatea Buneşti, care deţinea fără drept şi oferea spre vânzare o armă letală, în parcarea unui restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul mai deţinuse o altă armă, pe care o vânduse unui bărbat de 40 de ani din Bujoreni, care nu avea permis de a deţine şi folosi arme letale sau neletale. Ambele arme au fost confiscate iar în cauză a fost deschis dosar penal, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Alţi doi vâlceni, unul în vârstă de 59 de ani, din Horezu, şi altul de 48 de ani, din Oteşani, sunt de asemenea cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La domiciliile lor, poliţiştii au găsit, pe 13 iulie, în timpul unor percheziţii pentru furturi din locuinţe, dispozitive şi materiale pentru confecţionat artizanal muniţie precum şi muniţie industrială.
La domiciliul bărbatul de 59 de ani, din Horezu, a fost găsită şi o armă de vânătoare confecţionată artizanal, iar la domiciliul celui din Oteşani au fost găsiţi şi doi căpriori, ţinuţi în captivitate, care apoi au fost predaţi unei asociaţii de vânătoare. Bărbatul din Horezu a fost reţinut şi ulterior a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Leave a Response