|duminică, mai 19, 2024
 • Follow Us!

Asociatie din Brezoi cu miliarde de lei, datorie la APAVIL SA! Va fi sistata alimentarea cu apa! 

apa-oprita-harlau

 

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal,  APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul Asociaţiei  de Proprietari Nr. 1 Brezoi, inclusă în categoria clienţilor rău-platnici și care, la data de 26.07.2018,  înregistrează o datorie de 342.570,20 lei reprezentând 10 luni restanțe.

Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Asociaţia de proprietari a fost deja notificată, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiei de proprietari care va fi debranşată, sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

One Response to Asociatie din Brezoi cu miliarde de lei, datorie la APAVIL SA! Va fi sistata alimentarea cu apa!

 1. cristea camelia

  Nu este corect ca pentru niste indivizi certa ti cu legea sa sufere toti cei care respecta comunitatea.
  Cine are restante mai mult de trei luni, DAT IN JUDECATA SI EVACUAT.
  La Bucuresti si in marile orase se procedeaza la fel si sunt rezultate.
  Nu poti plati du -te la serviciu sau pleaca la tara.
  Societatea APA VIL este vinovata prima deoarece nu ia aceste masuri impotriva celor rauplatnici.
  Daca vrei sa platesti inainte spune ca nu are voie sa factureze, si aici trebuie facut un lucru organizatoric sa se poata plati si in avans macar cheltuielile comune.
  Dr Camelia CRISTEA
  Bl M13, sc 1, et 3,ap 16, Str Unirii BREZOI,
  jud Valcea.

   

Leave a Response