|duminică, mai 19, 2024
  • Follow Us!

BĂRBATUL DIN VÂLCEA, DAT DISPĂRUT ODATĂ CU FETIȚA DECEDATĂ, A FOST GĂSIT ÎN VIAȚĂ! 

vaideeni_inundatii_61018100

Bărbatul din Vâlcea dispărut în urmă cu aproape două zile, odată cu fetiţa de 12 ani decedată a fost găsit teafăr, într-o pădure. Poliţiştii încearcă să afle cum s-au petrecut faptele, în condițiile în care salvatorii susțin că bărbatul o ducea pe fetița luată de ape în spate.

Pompierii au reluat luni căutările bărbatului despre care se presupunea că a fost luat de apele unui pârâu cu debit crescut, în judeţul Vâlcea, și l-au găsit la 2 kilometri de locul în care s-a produs incidentul. Bărbatul era teafăr și a declarat că mergea spre casă. Din păcat, fetița a fost declarată moartă la fața locului. Copila locuia în preajma pârâului din localitate, un curs de apă care nu a mai pus niciodată probleme până acum, dar în zonă s-au înregistrat în ultima vreme ploi puternice.

Martorii spun că bărbatul a încercat s-o salveze pe copilă

Salvatorii care au intervenit duminică pentru găsirea fetiței de 12 ani, decedată după ce a fost luată de viitură, au aflat că bărbatul o ducea în spate pe aceasta și încerca să traversele apele umflate ale pârâului, potrivit Mediafax. Poliţiştii încearcă acum să afle cum s-au petrecut faptele. Viitura a surprins în comuna Lădeşti trei persoane, respectiv pe fetiță, pe mama ei și pe un localnic despre care s-a spus inițial că este tatăl fetiței. Mama a scăpat, fetița nu a putut fi salvată, iar bărbatul era căutat.

Sursa: https://www.cancan.ro/barbatul-din-valcea-dat-disparut-odata-cu-fetita-decedata-a-fost-gasit-in-viata-19822542

Leave a Response