|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Damila din Vâlcea, distribuitor de materiale de construcţii, vrea afaceri de 270 milioane lei până în 2021 

8-damila-finisaje-instalatii-comuna-maciuca-valcea

Damila există din 1992, când a fost fondată în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea l Compania are în prezent nouă de­pozite de materiale de construcţii, în Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgăşani, Horezu, Bălceşti, Măciuca. Din acestea, livrează produse în toată ţara şi în străinătate – precizeaza Ziarul Financiar.

♦ Rezultatul din 2017 – de 231 mil. lei – este cel mai bun al companiei din ultimii şase ani, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe. Este, de asemenea, primul an de creştere semnificativă a businessului, după ce, în 2016, a scăzut de la 205 mil. lei la 178 mil. lei l Compania Damila este deţinută integral, conform datelor de la Registrul Comerţului, de Remus Daniel Niţu, fost senator ALDE. 

Distribuitorul de mate­riale de construcţii Da­mila din Vâlcea a pla­nificat să ajungă la afa­ceri de 270 de mi­lioane de lei în 2021, ceea ce ar în­sem­na peste 15% faţă de re­zul­tatul ob­ţi­nut anul tre­cut – de 231 de mi­lioane de lei, po­trivit unor date publicate pe site-ul companiei. Cifra de afaceri a compa­niei a crescut în 2017 cu circa 30% faţă de anul ante­rior, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Damila are în prezent nouă de­pozite de materiale de construcţii, în Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Drăgăşani, Horezu, Bălceşti, Măciuca. Din acestea, livrează produse în toată ţara şi în străinătate.

Leave a Response