|duminică, iunie 16, 2024
  • Follow Us!

Bărbat din Vâlcea, reținut pentru înșelăciune! A fost căutat doi ani de polițiștii bistrițeni 

masina-politie

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost reținut de polițiștii bistrițeni și acum este cercetat pentru înșelăciune, după ce, dat fiind în consemn la frontiere, joi a fost prins în vama Nădlag. În urmă cu doi ani, vâlceanul ar fi încercat să vândă unei case de amanet din municipiul Bistrița trei monede despre care a susținut că sunt din aur.

 

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ BIstrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 60 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cercetat pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Bărbatul era dat în consemn la graniță și a fost reținut ieri, în vama Nădlag, întrucât este bănuit că, la data de la data de 26 aprilie 2016, ar fi prezentat pentru vânzare trei monede ca fiind autentice și din aur, unei case de amanet din Bistrița.

A fost încheiat contract de amanet, iar bărbatul din Râmnicu Vâlcea a primit în schimbul celor trei monede suma de 12.300 lei. Ulterior, după verificări mai amănunțite, reprezentanții casei de amanet au constatat faptul că nu sunt autentice și nu sunt din aur, motiv pentru care au alertat poliția„, se precizează într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Sursa: http://gazetadebistrita.ro/barbat-din-valcea-retinut-pentru-inselaciune-a-fost-cautat-doi-ani-de-politistii-bistriteni/

Leave a Response