|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 27.08.2018 

soparla-cu-volanas
  • Surpriză de proporţii la concursul pentru postul de director la Teatrul „Anton Pann”: toţi candidaţii, din cei trei înscrişi, au fost RESPINŞI în urma finalizării primei etape a concursului de proiecte de management în vederea ocupării postului de manager la teatru, din data de 20 august 2018. Lista nominală a candidaţilor nu a fost publicată, dar notele obţinute de aceştia s-au situat între 5,02 şi 6,23. Conform prevederilor art. 19 alin. 3 din Ordonanţa de urgenţă nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, şi prevederilor art. 10 alin. 6 din regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, aprobat prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 366 din 9 iulie 2018, sunt declaraţi admişi şi pot susţine interviul candidaţii ale căror proiecte de management au obţinut, în prima etapă a concursului, nota minimă 7 (şapte).

 

  • Mai mult ca sigur că prezenţa la Bucureşti a primarului Mircia Gutău le-a motivat în plus pe handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea în victoria superbă de sâmbătă seară împotriva „tigroaicelor” de la CSM Bucureşti, chiar în Sala Polivalentă din Capitală. După 4 reprize de prelungiri, victoria SCM contra mult mai bogatei şi titratei CSM Bucureşti (33-31) a adus Supercupa României la handbal feminin în Râmnicu Vâlcea. După meci, primarul Gutău a coborât pe terenul de joc şi le-a felicitat personal pe handbaliste, dar şi pe staff-ul tehnic. Felicitări fetelor, antrenorului Florentin Pera, preşedintelui Petre Berbecaru şi celorlalţi implicaţi în renaşterea handbalului la Râmnicu Vâlcea!!!

 

  • Zilele trecute, a avut loc sedința operativă a Comitetului Local de Combatere a Bolilor Vâlcea. Tema discuției a fost evoluția la nivel național a pestei porcine africane și măsurile întreprinse de către autoritățile județului pentru prevenirea acestei boli, precum și activitățile ce urmează a fi realizate de către gestionarii fondurilor de vânătoare, în cazul porcilor mistreți. În cadrul acesteia, după inventarierea activităților desfășurate, prefectul Florian Marin a solicitat intensificarea controalelor comune ale Direcției Sanitar-Veterinare Vâlcea și a Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea pentru depistarea celor care efectuează transporturi de suine sacrificate, din zona afectată de boală.

Leave a Response