|luni, decembrie 11, 2023
  • Follow Us!

Primaria Ramnicu Valcea: Salariatii ADP nu au furat asfalt! 

4a455e15f05af250f3391a956489d698_XL

 Angajaţi ai Domeniului Public, surprinşi când încărcau asfalt în portbagajul unui autoturism

 

VIDEO. Angajaţi ai Domeniului Public, surprinşi când încărcau asfalt în portbagajul unui autoturism

Angajaţii Domeniului Public din Ramnicu Valcea au fost surprinşi când încărcau asfaltul în portbagajul unui autoturism.

Un cetăţean care a surprins momentul şi l-a filmat, a reclamat apoi incidentul la primăria din oraş. În final, s-a dovedit că salariaţii primăriei s-au înţeles cu un administrator de bloc să îl ajute să astupe o groapă din faţa imobilului.

Drept urmare, angajaţii Domeniului Public au fost sancționați cu 10% din salariu pentru nerespectarea procedurilor de lucru.

Punctul de vedere al Primariei Ramnicu Valcea:

Ca urmare a numeroaselor postări apărute recent în mediul virtual referitoare la un presupus furt de asfalt folosit la lucrările de reabilitare din cartierul Ostroveni, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea face următoarele precizări:
Observând lucrătorii DADP care efectuau, în cursul zilei de vineri, 14 septembrie, lucrări de reabilitare în zona Pieței Ostroveni, administratorul unei asociații de proprietari din acest cartier i-a rugat pe muncitori să îi dea o cantitate mică de asfalt, într-un lighean pe care îl avea în portbagajul maşinii personale, fiindu-i necesară pentru a astupa o groapă din parcarea dintre blocuri aferentă asociației de proprietari. Muncitorii au dat curs acestei solicitări punând în recipientul respectiv câteva lopeți de asfalt, iar administratorul l-a folosit în scopul declarat.
Drept urmare, postările de pe rețelele sociale conform cărora se fură asfalt cu complicitatea lucrătorilor de la DADP sunt lipsite de fundament real întrucât acesta a fost folosit pentru remedierea unei probleme existente tot pe domeniul public. Apreciem vigilența unor cetățeni ai municipiului dispuşi să semnaleze posibile fapte reprobabile, dar, înainte de a le răspândi în spațiul public virtual, ar fi de preferat să le înainteze instituțiilor abilitate să le lămurească şi să le soluționeze. Precizăm că salariații DADP care au fost implicați în acest incident au fost sancționați cu reducerea cu 10% a salariului pentru nerespectarea procedurilor de lucru.

Leave a Response