|duminică, mai 12, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• Senatorul Dorel Jurcan şi-a găsit un şef de campanie profesionist. Acesta a fost unul dintre cei mai buni activişti ai PSD, apropiat al fostului  deputat Nicu Spiridon şi om care a demonstrat cu ani de zile în urmă ce poate în comuna Roşiile şi la alegerile locale recente din Băile Olăneşti.

 

• Organizaţia Partidului Conservator din Vâlcea are datorii uriaşe. Chiria pentru sediul din str. Carol nu a mai fost plătită de ani buni. Utilităţile la fel. Organizaţia este pe cale de autodizolvare în ciuda unor rezultate onorabile obţinute la locale. Acum cei puţini rămaşi din vechea gardă fac conferinţe de presă şi îl atacă pe lideul impus de Bucureşti, ex senatorul PRM, Nicolae Pătru. 

 

După câte îl cunoaştem Pătru va face un sediu nou, probabil în vechiul său sediu de senator, va înfiinţa nişte organizaţii noi pe structura oamenilor aduşi din PRM şi va pune mâna treptat dar sigur pe toată filiala. Aşa se va trezi din nou într-un partid parlamentar ( pentru că PC va intra cu ajutorul PSD în Parlament) şi, de ce nu, într-un partid aflat la guvernare, ceea ce pentru Pătru va fi o noutate.

 

• În Vâlcea funcţionează o facultate fantomă la care un director de liceu predă 7 materii. Facultatea este o afacere de multe sute de mii de euro, nu are acreditare iar studenţii urmăresc cursurile într-un spaţiu închiriat ilegal. Vom reveni cu o anchetă jurnalistică!

 

• În sfârşit Ion Nuică a ajuns preşedinte de organizaţie . Corneliu Vadim Tudor i-a semnat decizia. Nuică nu mai este consilier municiplă iar PRM nu va mai fi partid parlamentar. Organizaţia a pierdut toţi oamenii de valoare, nu a intrat în Consiliul Judeţean şi nu a obţinut niciun mandat de primar. Acum Ion Nuică îşi merită cu prisosinţă funcţia. Omul are oricum două calităţi rare în politica de azi. Crede în ce spune şi nu a migrat niciodată!

 

• Este despărţită, a lucrat la poştă, a fost angajată de un an pe un post bine retribuit, are un prieten tânăr deşi e nu este la prima tinereţe, este urâtă ca foamea şi este amanta unui director controversat cu faţă de…dinozaur! Cine îi ghiceşte numele primeşte un premiu! Indiciu ajutător : cucoana este singura din instituţie angajată în ultimul an care să nu fie rudă cu directorul!

Leave a Response