|luni, mai 6, 2024
  • Follow Us!

Romeo Rădulescu a fost singurul candidat care s-a interesat de soarta Oltchim-ului 

• Potrivit liderului Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu,

Romeo Rădulescu
a fost singurul candidat
care s-a interesat
de soarta Oltchim-ului

Liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, s-a arătat deosebit de încrezător, spunând că în urma vizita delegaţiei guvernamentale se vor urgenta procedurile de sprijinire a societăţii Oltchim, atât pe plan intern cât şi la nivelul Comisiei Europene. „Vreau să vă spun că singurul candidat la Primăria Râmnicului care s-a arătat preocupat de situaţia de la Oltchim a fost Romeo Rădulescu. Ceilalţi candidaţi nici măcar nu au trecut pe la Oltchim. Avem încredere că, odată ce va fi ales primar, domnul Romeo Rădulescu va sprijini şi mai mult SC Oltchim SA”, a mai declarat liderul de sindicat Mihai Diculoiu.

Totodată, preşedintele Sindicatului Liber Oltchim a mai precizat: „Noi acţionăm pe toate fronturile cu ocazia alegerilor pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea singurul candidat în această funcţie pentru alegerile din 18 aprilie care s-a interesat de soarta Oltchimului este domnul Romeo Rădulescu, actualul viceprimar candidat din partea PDL pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea care a dorit să se implice în rezolvarea problemelor pentru accesarea fondurilor necesare. Sindicatul Liber Oltchim a fost plăcut impresionat de interesul de care dă dovadă domnul Romeo Rădulescu.

Am avut întâlnire pe 7 aprilie, la Sala Consiliului Municipal Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu prezentându-ne din platforma electorală problema legată de sprijinirea Oltchim. Din partea Sindicatului Liber Oltchim alături conducerea sindicatului au participat 50 de reprezentanţi, care au ascultat propunerea făcută de Romeo Rădulescu. Toţi salariaţii de la Oltchim şi cei care se mişcă în jurul Oltchimului îşi vor da seama de ajutorul pe care poate să-l acorde candidatul PDL, în sensul că la ora actuală PDL-ul este la guvernare.

Ministrul Economiei este membru al PDL, tot Guvernul, Primul Ministru, Preşedintele României şi cred că nu este imposibil. Din acest punct de vedere noi şi eu personal am apreciat poziţia candidatului PDL Romeo Rădulescu legată de interesul pentru salvarea Oltchimului. Nouă ne-a spus că îl interesează să fie un primar care să aibe o industrie în cadrul municipiului şi în primul rând Oltchim să fie cea care a fost să poată funcţiona în sistem integrat cu Petrochimia Arpechim Piteşti. Dacă pornim Petrochimia Arpechim Piteşti în acest an 2010 vom realiza o cifră de afaceri de peste 600 milioane euro. Noi suntem optimişti, credem că candidatul PDL Romeo Rădulescu îşi va ţine promisiunea pentru accesarea fondurilor”. (N.T.)

Leave a Response