|vineri, iunie 14, 2024
  • Follow Us!

Blat ordinar între consilierii judeţeni ai PSD şi PDL 

Consilierii judeţeni ai PNL semnalează:

Blat ordinar între consilierii judeţeni ai PSD şi PDL

În ziua de 26.08.2010 a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea. La punctul 6 de pe ordinea de zi a şedinţei, a figurat proiectul de hotărâre privind aprobarea preţurilor la apa potabilă livrată de S.C. APAVIL S.A Vâlcea din sistemul Brădişor.

Consilierii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal au tratat cu multă seriozitate acest punct pe ordinea de zi întrucât orice majorare de preţ în această perioadă deosebit de grea pentru întreaga populaţie poate avea un impact negativ atât în ceea ce priveşte cetăţenii judeţului Vâlcea  cât şi în activitatea principalilor consumatori industriali.

Din păcate în timpul şedinţei a fost devoalat un “ blat ” ordinar între consilierii judeţeni ai PSD şi PDL iar „tartorul” acestui blat este chiar preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Câlea.

Consilierul judeţean Gheorghe Păsat ne-a declarat: „Deşi noi am susţinut că preţul apei livrate de S.C APAVIL S.A.trebuie analizat serios de către reprezentantul în Adunarea Generală a Acţionarilor, Consiliul de Administraţie şi conducerea executivă, nu am fost luaţi în seamă. În acest moment , S.C APAVIL S.A Vâlcea este o jucărie a coaliţiei PSD – PDL, cele două partide având controlul total al acestei societăţi comerciale.

Partidul Naţional Liberal atrage atenţia celor două două partide, PSD şi  PDL , că nu le va permite sa îşi satisfacă clientela politică pe spinarea populaţiei şi  a unor societăţi comerciale din judeţul Vâlcea. Această creştere a preţului de apă potabilă livrată de S.C APAVIL S.A.  va antrena creşteri de preţuri la apă rece şi apă caldă pentru populaţie precum şi la produsele unor consumatori industriali.

Dacă la nivel naţional populaţia şi societăţile comerciale sunt sufocate în fiecare zi de noi creşteri de preţuri, de noi taxe şi impozite impuse de Guvernul PDL, în judeţul Vâlcea acestea sunt impuse atât de PDL cât şi de PSD. Ne exprimăm convingerea că populaţia va taxa la momentul potrivit, pentru perioada grea pe care trebuie să o suporte, atât PDL – ul cât şi PSD – ul, al cărei preşedinte, Ion Câlea pozează în apărătorul celor nevoiaşi, dar în realitate este apărătorul clientelei politice a PSD.“

Leave a Response