|marți, mai 7, 2024
  • Follow Us!

Saprle si soparle 

Saprle si soparle

• Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, continuă să sfideze criza economică…. Concret, în timp ce mai multe instituţii de stat îşi dau afară salariaţii, Romeo Rădulescu angajează pe uşa din dos în ciuda avertismentelor premierului Emil Boc. Ultimul caz de acest fel se petrece la Corpul de Control al primăriei, unde Rădulescu zice că are nevoie de nişte inspectori.

• Anunţata demisie a lui Ion Nicolae lasă Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea fără o „pată de culoare”. Omul era pe post de „măscărici”, iar intervenţiile sale din plenul şedinţelor mai destindeau atmosfera. Acum, şedinţele o să fie mult mai anoste, pentru că rolul de „măscărici” se pare că va fi preluat de consilierul PSD Ion Matei.

• Fără temei economic şi juridic este dorinţa securistului polonez Zaremba (de la PCC) de a-l schimba din funcţie pe directorul Oltchim, Constantin Roibu. Când sunt aproape gata reviziile şi reparaţiile la petrochimia de la Piteşti, când SC Oltchim SA este pe punctul de a-şi relua producţia la capacitate maximă, PCC-işti vin acum şi doresc să destabilizeze activitatea de la cea mai mare societate comercială din Vâlcea şi să arunce o umbră de îndoială asupra conducerii întreprinderii. Este a treia încercare de debarcare a directorului Roibu, toate puse la cale de oamenii lui Zaremba şi toate eşuate. Suntem siguri că la fel se va întâmpla şi în data de 27 septembrie 2010!

•  Mihaela Andreianu, lidera femeilor liberale, a organizat un chef  la sediul PNL Vâlcea, cu prilejul aniversãrii zilei sale de naştere. Doamnele liberale au ciocnit un pahar de şampanie, au mâncat câte o prãjiturã şi au fãcut…politicã. Din nefericire pentru ele de la chermezã au lipsit bãrbaţii.

• Primarul din zona Drãgãşaniului a intrat deja în atenţia DNA-ului. Nici limuzina Mercedes achiziţionatã din şpaga aferentã „serviciilor edilitare“ nu-l va mai scãpa pe edilul Don Juan.

• Gigi Matei este foarte bucuros cã rivalul sãu de la Ape a ajuns la ananghie. Gigi se laudã prin oraş cã acţiunea DNA este opera sa, urmare a multiplelor reclamaţii pe care le-a depus la Piteşti împotriva lui Dobrişan.

• Imediat dupã reţinerea lui Dorin Dobrişan, cozile de topor din PDL au pus-o de un chef ad-hoc la sediul partidului. S-a eliberat un ciolan pentru clientela portocalie. Cel mai bucuros a fost consilierul Doru Filip, falimentarul de la CAFINO.

• Madam Oteşanu din Govora nu va lua nici 10 voturi la urmãtoarele alegeri pentru funcţia de preşedintã a Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Vâlcea. Experienţa şi bunul simţ îşi vor spune cuvântul.

• Alina Târlea, Prinţesa de Aur a PDL-ului, doarme liniştitã în fotoliul de director al Hotelului Livadia din Olãneşti. Doarme pe bani publici. Cosmin Constantinescu, Romeo Rãdulescu şi Dorel Jurcan sunt pedeliştii-paji, pe veci hipnotizaţi la picioarele prinţesei siliconate. 

Leave a Response