|vineri, aprilie 26, 2024
  • Follow Us!

Vâlceanca Magda, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine”, şi-a luat casă 

Vâlceanca Magda, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine”, şi-a luat casă

Magdalena Ciorobea, cea care a câştigat, alături de Cătălin Moroşanu, marele premiu de la „Dansez pentru tine” în sezonul al nouălea, şi-a împlinit visul pentru care a concurat la competiţia de la Pro TV şi şi-a cumpărat un apartament, informează un comunicat.

Magda şi-a cumpărat un apartament cu două camere, micuţ şi cochet în Râmnicu Vâlcea, unde să-şi poată creşte în siguranţă şi linişte fetiţa. După ce a trăit multe drame şi a locuit o viaţă alături de mama, fratele şi fetiţa sa în case sociale mici din care puteau să fie daţi afară oricând, Magda va învăţa de acum lecţia siguranţei şi a liniştii.
„Sunt atât de fericită! Nici nu găsesc cuvinte atât de puternice care să vorbească despre fericirea mea de acum. Nu-mi vine să cred că de acum eu şi Ralucuţa mea iubită vom avea căsuţa noastră!”, povesteşte Magda, cu ochii în lacrimi.

După participarea la emisiunea “Dansez pentru tine”, viaţa Magdei s-a schimbat radical, a plătit toate datoriile la bănci, iar de acum poate dormi liniştită: “Simt că a ieşit soarele şi pe strada noastră”, mărturiseşte fosta parteneră a lui Cătălin Moroşanu de la competiţia visurilor.

Acum, împreuna cu fetiţa sa, Raluca, Magda îşi face planuri de amenajare, face pe hârtie desenele care vor colora pereţii şi ştie deja că dormitorul micuţei va fi în culoarea ei preferată, verde, iar baia lor va fi toată roz, ca pentru fete.

“Norocul meu în viaţă este Ralucuta, mi se pare că datorită ei mi se întâmplă toate lucrurile bune”, a spus Magda.

Sursa: www.libertatea.ro

Leave a Response