|joi, mai 2, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• Din lipsă de activitate şi neam-prostie maximă, unul dintre şoferii de la Consiliul Judeţean Vâlcea nu are altceva de făcut decât să-i reclame cât e ziulica de mare la Poliţia Comunitară pe şoferii care „nu parchează regulamentar“ (în creierul lui cu doi neuroni care stau înghesuiţi). Domnule preşedinte Ion Cîlea, vă rugăm să-i daţi de lucru băiatului acesta, să-l puneţi la muncă, că se plictiseşte şi iată cum o ia pe…arătură.

• Primarului din Perişani a cam început să-i tremure mustaţa. Prietenii ştiu de ce!

• Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, intenţionează să pună un „bir“ pe nunţile care se organizează în incinta cantinelor şcolare de pe raza municipiului. Doi administratori ni s-au plâns că primarul le-a cerut imperativ să vină cu haraciul direct la el. Ne întrebăm şi noi: instituţiile abilitate chiar dorm în papucii statului sau mai aşteaptă puţintel?

• Marele, inegalabilul, galacticul, unicul, magnificul om de cultură vâlcean Ion Soare s-a apucat „să dea note la mers“ oamenilor de cultură din judeţ. Nu avem nimic împotriva împleticitului personaj, dar am primit mai multe depeşe la ziar referitoare la o aşa-zisă „Enciclopedie a Judeţului Vâlcea“ realizată sub directa coordonare a stimabilului Soare. Cartea respectivă, o însăilare elucubrantă de informaţii, a fost sponsorizată cu sute de milioane de lei (vreo 400) de către Consiliul Judeţean Vâlcea.

Au fost tipărite vreo 300 de exemplare, care ar fi trebuit să fie distribuite gratuit. Musiu Soare şi „pretenii“ domniei sale au găsit, însă, de cuviinţă să vândă cartea: 1,5 milioane lei bucata. Curat, murdar, coane Ion! Sau cum ai vrea să-ţi spunem? Suno? Soare în limba japoneză. Ştii mata mai bine! Ne-am aplecat şi noi puţintel asupra conţinutului cărţii şi ne-am crucit peste ce am dat: indivizi(e) recunoscuţi, dovediţi ca fiind mari plagiatori sunt ridicaţi la rang de mari scriitori; unor persoane anonime li se dedică zeci de rânduri, iar marilor scriitori vâlceni, oameni de cultură adevăraţi, le sunt dedicate câteva rânduleţe;

Soare scrie despre el însuşi la superlativ; unor instituţii reprezentative la nivel judeţean le este alocată doar o frază; instituţii media importante sunt trecute la diverse sau nu sunt nici măcar enumerate la capitolul „Presă locală“, iar înşiruirea ar putea continua. În curând va avea loc demascarea lui John Suno! Ţineţi aproape!

• Prefectul Petre Ungureanu îi tratează cu sictir pe bieţii vâlceni, care au nefericita inspiraţie de a merge în audienţe la Instituţia Prefectului. Pe zi ce trece devine limpede faptul că Ungureanu ar putea candida cu brio la concursul: „Cel mai incompetent, arogant, ipocrit, demagog prefect din istoria judeţului“. Domnule prefect, suntem foarte curioşi cum aţi fi reacţionat dacă ar fi venit în audienţă la dumneavoastră şi domnul Ciucioi? Vă mai aduceţi aminte de bătrânelul pe care l-aţi reprezentat, nu tocmai onest, în procesele pentru recuperarea terenului de lângă ştrandul din Ostroveni? Trăim în vremuri mizerabile!

• Aflăm din CanCan că vâlceanca Magda Ciorobea, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine” are un mare of. Chiar dacă îi poate oferi o siguranţă fiicei sale prin casa pe care a reuşit să o cumpere, fosta parteneră a lui Cătălin Moroşanu nu găseşte un job pentru a o putea întreţine pe micuţa ei. Ce patron din Vâlcea se oferă să o angajeze?

• Mai toate televiziunile centrale şi câteva ziare locale au difuzat ştirea cu descinderea DIICOT la primarul Ion Toma într-un mod eronat: edilul şef din Laloşu este membru PSD şi nu PNL.

• Traim intr-o societate in care non-valorile ies la suprafata ca ciupercile dupa ploaie…Aflu din presa, ca Lucian Radulescu, fratele lui Costi Radulescu doreste sa candideze la functia de presedinte al Tineretului Social Democrat Valcea…sa-i fie de bine!- mi/am spus in sine intr/o prima etapa…cum nu pot sa inghit magariile, am aprofundat subiectul…am pus cap la cap anumite informatii, ca intr/un puzzle si am ajuns la concluzia ca TSD Valcea ar trebui sa se numeasca SC TSD Radulescu SRL, un fel de firma pe actiuni a fratilor Radulescu….iese din firma acum Costi Radulescu si ii paseaza actiunile fratelui sau…asadar, concluzia este ca fratii R au privatizat organizatia de tineret a PSD Valcea…de ani de zile cei doi R taie si spanzura in interiorul structurii de tineret…in organizatie intra doar cine trebuie, oamenii valorosi sunt trimisi la plimbare (este celebrul cazul farmacistului Bajan caruia nu i/a fost acceptata adeziunea)…fratii R au nevoie doar de yesmeni, de pupincuristi care sa le faca pantofii, de mediocri fara prea multi neuroni in creiere, o armata a capetelor seci…asistam la o comedie, Radulescu cel mic se plange in presa ca exista pericolul sa fie lucrat la alegeri…HOTUL STRIGA HOTII!…CE LUME NEBUNAAAAAAAAAAA!!!

Leave a Response