|duminică, aprilie 28, 2024
  • Follow Us!

Anuţa Handolescu, Mama Omida a Vâlcii 

Cine vrăjeşte în politica locală?

Anuţa Handolescu, Mama Omida a Vâlcii

Fostul prefect al judeţului Vâlcea, Anuţa Handolescu, refulată din peisajul politic vâlcean joacă acum rolul Mamei Omida. O mai ştiţi pe simpatica ţigancă vrăjitoare, cea care pretindea că prezice viitorul? Decăzută din statura de om politic, Anuţa Handolescu se agaţă de acest talent al „vrăjitoriei” politice pentru a rămâne „vie” în conştiinţa vâlcenilor. Avidă de imagine cu orice preţ, Anuţa – Omida von Handolescu aruncă pe piaţă tot felul de fumigene, în spatele cărora se zăreşte portretul unei femei trecută de vârsta a doua, disperată să i se mai acorde o mică… atenţie.

Am privit cu uimire cum Omida Vâlcii spunea într-o emisiune la unul dintre posturile locale de televiziune că ea a anticipat războiul dintre cele două Corei, că ea ştie cine va fi preşedinte la PDL Vâlcea şi alte lucruri halucinante, care ţin de o teorie rudimentară a conspiraţiei. Anuţa Handolescu este doar o femeie-politician decăzută din înălţimile politicii judeţene, care, iată, din nefericire, nu-şi mai revine la realitate. 

• Mama Omida (n. 22 decembrie 1940, Ruşeţu, Buzău – d. 1994) a fost o celebră ghicitoare ţigancă din România. Printre clienţii ei s-au numărat avocatul Guţă Vernescu, Doina Badea, Ion Popescu Gopo şi Elena Ceauşescu. Are două surori, care trăiesc şi în prezent, ghicitoarele Gabi şi Alexandra din Ploieşti, precum şi o fiică, Rodica Gheorghe, care se declară unica urmaşă a Mamei Omida. Foarte multe alte ghicitoare ţigănci se declară nepoate şi rude, de diferite grade, ale celebrei ghicitori. Numele ei, Mama Omida, a devenit sinonim cu o persoană care ştie tot, având puterea de a prezice viitorul.

Leave a Response