|sâmbătă, mai 4, 2024
  • Follow Us!

Tinerii liberali au fost ajutoarele lui Moş Nicolae 

• În acest weekend,

Tinerii liberali au fost ajutoarele lui Moş Nicolae

La sfarsitul saptamanii trecute, Tineretul National Liberal si Clubul Studentesc Liberal din Valcea s-au implicat in mai multe evenimente, menite sa sarbatoreasca sosirea lui Mos Nicolae, si in judetul Valcea. Dupa ce in perioada 10 noiembrie-04 decembrie 2010, liberalii au colectat jucarii, carti de colorat, rechizite si hainute pentru copiii ce provin din familii cu venituri mici, la sfarsitul saptamanii trecute, ajutoarele lui Mos Nicolae au distribuit aceste materiale copiilor defavorizati din orasul Brezoi, acestia avand varste de la 3 la 12 ani. Actiunea TNL Valcea, intitulata „Copiii merita un zambet” s-a bucurat de un real succes, alaturi de tinerii liberali din judet participand la manifestare si primarul orasului Brezoi, Robert Schell.

Clubul Studentesc Liberal din Valcea, condus de Codruta Avan a organizat de asemenea doua evenimente majore la sfarsitul saptamanii trecute: a distribuit cateva sute de pliante pentru a informa tinerii despre efectele nocive ale produselor etnobotanice, iar al doilea a fost reprezentat de implicarea CSL Valcea in organizarea si sponsorizarea Balului Bobocilor al Universitatii de Stat din Pitesti, sucursala Valcea. La acest eveniment a participat alaturi de tinerii liberali si Senatorul PNL Emilian Francu, acesta declarandu-se incantat de organizarea evenimentului si de faptul ca este pentru prima data cand CSL Valcea organizeaza un astfel de eveniment pentru studentii valceni.

Iar pentru ca Mos Nicolae sa nu lipseasca si din Ramnicu Valcea, organizatia municipala de tineret a PNL, condusa de Ana Preoteasa a impartit weekend-ul trecut baloane si dulciuri pentru cei mici, in centrul orasului. Prezent la aceste manifestari, presedintele TNL Valcea a declarat ca toate aceste evenimente s-au bucurat de un real succes: „Ma bucur ca tinerii liberali din Valcea, atat CSL cat si organizatiile de tineret din municipiu si din judet au desfasutat ample actiuni pentru a sarbatori sosirea lui Mos Nicolae in judetul Valcea, si de ce nu, inceputul sarbatorilor de iarna. Cred ca in aceasta perioada toata lumea trebuie sa fie mai buna, mai inteleapta si alaturi de semeni. Clasa politica din Valcea trebuie sa isi mai descreteasca fruntea si sa lase orgoliile personale deoparte macar cand sunt astfel de sarbatori”, a declarat Victor Popescu, presedintele TNL Valcea.

 

Leave a Response