|vineri, mai 17, 2024
  • Follow Us!

Samoil Vîlcu, prezent la Ziua Drapelului şi Învârtita Dorului de la Vaideeni 

Samoil Vîlcu, prezent la Ziua Drapelului şi Învârtita Dorului de la Vaideeni

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a participat pe 26 iunie la ceremonia organizată în Râmnicu Vâlcea pentru celebrarea Zilei Drapelului.
„Drapelul este un simbol naţional care în cele mai dificile momente ale istoriei noastre ne-a ajutat să mergem mai departe. În istoria României, de nenumărate ori, drapelul a fost un simbol al datoriei de apărarea a pământului ţării şi al onoarei militare.
Noi ca români trebuie să preţuim valorile naţionale, iar aceste momente istorice trebuie să reînvie sentimentul de solidaritate ce ne-a făcut de atâtea ori să trecem peste probleme.

A fost o bucurie pentru mine să constat că şi oamenii simpli ni s-au alăturat în acest moment festiv. Sărbătoarea tricolorului este prilej de a demonstra că suntem mândri că suntem români”, a opinat parlamentarul PDL.
În aceeaşi zi, deputatul PDL a fost prezent la „Învârtita Dorului” de la Vaideeni, manifestare de tradiţie pentru vâlceni.
„În fiecare an merg la această manifestare pentru că este o zonă frumoasă, oamenii, ca de altfel toţi vâlcenii, sunt primitori şi mai ales mă încântă faptul că ştiu să-şi păstreze valorile tradiţionale. Îi apreciez foarte mult pentru acest lucru şi chiar mi-am încurajat colegii deputaţi să vină la Vaideeni. Tradiţia păstoritului, a portului şi cântecului popular, toate au fost păstrate de-a lungul timpului. Şi acesta este un motiv de mândrie pentru noi vâlcenii”, a concluzionat parlamentarul democrat liberal.

Leave a Response