|duminică, mai 5, 2024
  • Follow Us!

Botez cu 7 răniţi la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Ostroveni 

• S-a supărat Dumnezeu pe popii cei lacomi!

Botez cu 7 răniţi la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Ostroveni

• tencuiala tavanului catedralei din Vâlcea unde patru persoane au fost rănite s-a desprins de pe 20 metri

Tencuiala tavanului de la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Râmnicu Vâlcea, unde patru persoane care participau la un botez au fost rănite, fiind trasportate la spital, s-a desprins de pe aproximativ 20 de metri pătraţi, având o grosime de aproape 20 de centimetri.

Potrivit martorilor, în catedrală se aflau aproximativ 30 de persoane care se pregăteau să intre la slujba de botez, moment în care o parte din tencuiala tavanului a căzut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse din cadrul anchetei au spus că tencuiala tavanului de la Catedrala „Înălţarea Domnului” s-a desprins de pe aproximativ 20 de metri pătraţi, având o grosime de aproape 20 de centimetri.

Iniţial, medicii au decis ca cei patru răniţi, între care şi bebeluşul, să primească îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, însă, după consultarea copilului, au decis că nu este nevoie să fie transportat la unitatea medicală
„Starea răniţilor este stabilă, în afara oricărui pericol. Doi au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, unul are traumatism de umăr, o luxaţie se pare, iar copilul nu prezenta urme de accidente sau de lovituri şi nu a mai fost transportat la spital, fiind luat de familie pentru a fi botezat”, a declarat medicul Florin Petru Duinea de la Serviciul de Ambulanţă Vâlcea.

În prezent, răniţii, doi bărbaţi şi o femeie, primesc îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, însă nu vor rămâne internaţi.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.
Slujbele la Catedrala „Înălţarea Domnului”, renovată în urmă cu cinci ani, continuă.

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, după ce o parte din tencuiala tavanului Catedralei „Înălţarea Domnului” din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a prăbuşit peste ele în timpul unui botez.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcvea, subinspector Alina Teodorescu, oamenii aflaţi la botez au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia ambulanţelor.
„Primele informaţii arată că la Catedrala ┬½Înălţarea Domnului┬╗ din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea s-a prăbuşit o parte din tencuiala de pe tavan în timpul desfăşurării unui botez. În urma incidentului, patru persoane au suferit mai multe leziuni, iar în acest moment oamenii au fost evacuaţi din interiorul bisericii”, a spus Alina Teodorescu.

Leave a Response