|sâmbătă, mai 4, 2024
  • Follow Us!

Ministrul Daniel Chiţoiu va face pentru Vâlcea ce a făcut şi pentru Giurgiu: NIMIC! 

• Buican aduce un “cal mortÔÇ£ la Vâlcea:

Ministrul Daniel Chiţoiu va face pentru Vâlcea ce a făcut şi pentru Giurgiu: NIMIC!

• “Timp de aproape patru ani, chiar şi conducerea PNL Giurgiu a uitat că are unÔǪ Chiţoi în ParlamentÔÇ£

Mai marele liberal Daniel Chiţoiu va face pentru judeţul Vâlcea ceea ce a făcut şi pentru judeţul Giurgiu, pe care-l reprezintă în Parlament: NIMIC! După cum se ştie deja, preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, trage sforile pentru a-l aduce să candideze pe unul dintre colegiile eligibile din Vâlcea pe ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu. Nu am avea nimic împotriva acestui demers “buicănescÔÇ£ dacă acest domn Chiţoiu s-ar zbate pentru problemele vâlcenilor odată ajuns în Parlament.

Dar iată ce spun colegii din presa judeţului Giurgiu (www.opiniagiurgiu.ro) despre “vajniculÔÇ£ Chiţoiu: “Canicula face victime. La fel si politica. Nimic nou. Dar cand cele doua ÔÇô canicula si politica ÔÇô se intrepatrund, avem de-a face si cu victime colaterale. Exemplu: Daniel Chitoiu a ajuns, ajutat de banii lui si de Lucian Iliescu, deputat deÔǪ Giurgiu, undeva, intr-un colegiu din nordul judetului. L-a vazut cineva pe Chitoiu la tribuna Parlamentului, cerand ceva pentru judetul asta? Timp de aproape patru ani, chiar si conducerea PNL Giurgiu a uitat ca are unÔǪ “Chitoi” in Parlament. Ok. Chitoiu a ajuns liderul liberalilor ÔÇô printr-un concurs de imprejurari (ca si la alegerile din 2008). Ei bine ÔÇô ca aici voiam sa ajung ÔÇô mintile unora s-au infierbantat atat de tare, incat cred ca Chitoiu, din inaltul scaun de liberal sef, se va implica in politica giurgiuveana si va face negocierea negicierii deconcentratelor.

Ba mai mult, ii va da peste maini lui Badalau si Mustatea. Va ridica PNL Giurgiu pe culmea culmilor. Inseamna ca baietii astia care scriu aberatii si s-au apucat de scenarii (de la locale incoace), au o problema interna. Dupa opinia lor, Chitoiu va veni pe calul alb si va rezolva problemele interne ale PNL Giurgiu. Ca si logica, atat Lucian Iliescu, cat si Mustatea, ca sa nu mai vorbim de Crin Antonescu (acum presedintele patriei), au fost si sunt niste neputinciosi si niste incapabili. Asa reiese, prin logica simpla Si a trebuit sa vina fat frumos asta de Chitoiu, care uitase de GiurgiuD-aia e bine  ca si regula in jurnalism  sa citesti cu voce tare (eventual si cu intonatie) ce ai scris. De mai multe ori, pentru autoconvingereSi ca sa revenim la titlu  quod erat demonstrandum (N.T.)

Leave a Response