|vineri, mai 17, 2024
  • Follow Us!

Caz incredibil la Lalosu: Minoră violată de tată şi abuzată sexual de poliţistul care ancheta cazul 

viol

O fetiţă de 14 ani, din Judeţul Vâlcea, a povestit că a fost violată de mai multe ori de tatăl său. Ororile nu s-au oprit aici. Poliţistul care ar fi trebuit să ancheteze cazul ar fi abuzat-o şi el pe copila căreia i-a făcut mai multe cadouri scumpe şi i-a promis că o va lua de soţie atunci când va fi majoră, potrivit România

 O tânără de 14 ani din judeţul Vâlcea îşi acuză tatăl de viol, după doi ani de abuz sexual. Ea a decis să povestească totul familiei şefului de post din comuna Laloşul, în momentul în care mama şi-a manifestat dorinţa de a o creşte în continuare, după ce a abandonat-o la naştere. Şeful de post, la rândul său, a păstrat tăcerea, deoarece avea şi un interes, susţine tutorele fetei. Acesta întreţinea relaţii intime cu minora de 14 ani de mai bine de trei luni.

 Cadouri scumpe şi promisiunea că o va creşte până la vârsta de 18 ani, când o va lua şi de soţie, au fost argumente suficiente ca fata să tacă din nou. În momentul în care scandalul a izbucnit, soţia şefului de post a obligat-o pe fată să îşi facă spălături vaginale şi să facă un test de sarcină chiar înainte de examenul ginecologic cerut de instanţă. Pe baza probelor medico-legale tribunalul Vâlcea a hotărât că fata nu mai este virgină, dar că este prea târziu pentru a se constata dacă a fost sau nu violată. Şeful de post şi tatăl vitreg au scăpat astfel de urmărirea penală.

Leave a Response