|vineri, mai 3, 2024
  • Follow Us!

Ciobanul care şi-a violat verişoara de 12 ani, apoi a ucis-o, condamnat la închisoare pe viaţă 

646x404

Teribila crimă a avut loc în vara acestui an în luna iulie la o stână din comuna doljeană Goicea. Copila în vârstă de 12 ani a rămas singură cu verişorul ei, Paul Giurcă. Tânărul a băut tot ce i-a picat în mână, după care i-a cerut fetei să facă sex cu el. Furios că a fost refuzat, acesta s-a gândit să îi dea o lecţie. 

A luat un cuţit şi i-a tăiat părul. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Scos din minţi, Paul Giurcă a dezbrăcat-o cu forţa pe fată, i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciomag şi apoi a tăiat-o la gât cu un cuţit. A legat-o cu o sfoară, a târât-o afară pe o distanţă de aproximativ 10 m, după care a violat-o şi a abandonat-o acolo. Anchetatorii spun că în momentul agresiunii fata era mai mult moartă decât vie. Copila de 12 ani a murit în chinuri groaznice. A fost găsită a doua zi, pe câmp, dezbrăcată, într-o baltă de sânge.
Condamnat la închisoare pe viaţă 
Paul Giurcă a fost imediat arestat şi este acuzat de omor şi viol. Tânărul care şi-a violat verişoara de 12 ani, iar apoi a ucis-o a fost condamnat de Tribunalul Dolj la închisoare pe viaţă. Sentinţa dată la sfîrşitul lunii noiembrie nu este definitivă, poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel din Craiova. Instanţa a admis şi acţiunea civilă a mamei fetei ucise, dispunând ca inculpatul să-i plătească 200.000 lei drept daune morale, dar şi 2.100 lei cheltuieli judiciare către stat. 
Giurcă a negat, iniţial, că ar avea vreo legătură cu crima, dar la poliţie a recunoscut şi a pus totul pe seama băuturii. Părinţii fetei povestesc însă că nu a fost pentru prima dată când nepotul lor le-a agresat fiica. Totuşi, nu se ştie de ce nu au reclamat abuzul şi l-au mai lăsat pe acesta în preajma fetei. Paul Giurcă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi este acuzat de omor şi viol.
adevarul.ro

One Response to Ciobanul care şi-a violat verişoara de 12 ani, apoi a ucis-o, condamnat la închisoare pe viaţă

  1. Adrianos Fidi

    dar daca era baietelul vreunui politician ?

     

Leave a Response