|miercuri, mai 8, 2024
  • Follow Us!

Distribuiti MASIV! Atentie, se pregateste un nou PUNGESTI! La Bacesti!!! Autorităţile netezesc intrarea Chevron la Băceşti ! 

cancerul-din-gazul-de-sist-metoda-folosita-de-chevron-presupune-introducerea-in-pamant-a-600-de-substante-chimice-18444312

Următoarea ţintă a Chevron este comuna Băceşti. Se aude că autorizaţia de construcţie va fi eliberată în următoarele zile. Astăzi, primarul din comună, însoţit de poliţie şi jandarmerie, i-a vizitat pe liderii locali care ar putea conduce Mişcarea de Rezistenţă de acolo. La intimidare, el le-a spus acestora „să stea cuminţi, ca sa nu iasă ca la Pungeşti”.
sursa:www.b-o.ro

One Response to Distribuiti MASIV! Atentie, se pregateste un nou PUNGESTI! La Bacesti!!! Autorităţile netezesc intrarea Chevron la Băceşti !

  1. Stock

    Da, asa se face marketingul in Romania, informare slaba, un copil platit cu o ciocolata sa se lase pozat, manipulare sentimentala din partea celor cu interese. Defapt, e doar un conflict de interese intre 2 oameni cu putere (unu vrea celalalt ar face el da nu are bani momentan asa ca incearca sa-l impiedice) iar noi marionetele ajutam ca nah, plictiseala e mare si hai sa o ardem aiurea pe facebook. Terminati va rog cu astea, ca nu aveti nimic de castigat oricum, oricare ar fi deznodamantul

     

Leave a Response