|miercuri, decembrie 8, 2021
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 09.01.2014 

soparla-cu-volanas

 

• Poate vă întrebaţi unde au petrecut VIP-urile din judeţul Vâlcea Revelionul!?! „Şopârlica” s-a infiltrat în mai multe restaurante în noaptea dintre ani şi ne-a furnizat următoarele informaţii: deputatul PSD Costi Rădulescu a petrecut alături de mai mulţi tineri din TSD la restaurantul „D`amicii” din zona Goranu, în timp ce Romulus Bulacu (liderul PDL Vâlcea), împreună cu Ştefan Prală, Samoil Vâlcu şi Iuliana Moise, s-au distrat de Revelion la restaurantul Hotelului Cozia din Călimăneşti. Paul Bica, directorul general al societăţii Forconcid, şi fostul prefect Mircea Perpelea au petrecut noaptea dintre ani la restaurantul „Perla Oltului” din Călimăneşti, locaţia aparţinând de mai mulţi ani familiei Perpelea. La restaurantul „Paradis Royal” din zona Troianu – Râmnicu Vâlcea a fost cea mai mare aglomeraţie de VIP-uri: fostul primar Mircia Gutău, fosta consilieră locală Alina Tîrlea, Mihai Miclea (directorul DSVSA Vâlcea), Dumitru Crăciunescu (patronul firmei Diana SRL) şi omul de afaceri Bogdan Banu, în timp ce fostul viceprimar al Râmnicului, Constantin Monceanu, s-a mulţumit cu meniurile servite de restaurantul „Maria” din Râmnicu Vâlcea. La „Accademia del gusto” din Râmnicu Vâlcea au cântat şi au dansat de Revelion fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu, arhitectul Ciocănău, plus câţiva avocaţi de prestigiu. În fine, primarul din Govora, Mihai Mateescu, şi familia Handolescu au chefuit până în zori la restaurantul „Palace” din localitate.

• Primarului Emilian Frâncu îi este foarte, foarte, foarte dor de „mititica“, de locul acela răcoros, pe unde și-a mai petrecut câteva luni. Frâncu s-a transformat într-un adevărat agent de publicitate al postului de televiziune Vâlcea 1. Edilul a luat la pas mai multe instituții publice și a avut întâlniri cu directorii după ce în prealabil și-a trimis „săgețile“ să lase contracte de publicitate „în alb“ la… secretariat. De voie, de nevoie, unii dintre directori i-au semnat lui Frâncu contractele de publicitate.

• Camelia Sutiman, autoarea rechizitoriului fostului primar din Râmnicu Vâlcea, Mircea Gutau, este șefa Sectiei de urmarire penală și criminalistică din Parchetul de pe Înalta Curte de Casație și Justiție, în timp ce soțul acesteia, procurorul Liviu Sutiman, este acum consilierul ministrului Robert Cazanciuc.

• În vârful Masivului Buila din județul Vâlcea, departe de lume și de civilizație, fără să beneficieze de electricitate și apă curentă, 40 de călugări și slujitori ai Domnului, printre care și fostul actor Dragoș Pâslaru, trăiesc după canoanele bisericești în Schitul Pătrunsa.

• Deși s-a anunțat cu surle și trâmbițe că s-a vândut TV Etalon către Iulian Margu situaţia este cu totul alta. Potrivit comunicării realizate de CNA, TV Etalon este deţinută în continuare de Mădălina Iliescu (fata lui Valentin Iliescu), în proporţie de 59,98%, în timp ce Iulian Margu se mulţumeşte tot cu pachetul minoritar de acţiuni de la televiziunea aflată în insolvenţă.

• Luna trecută, preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat decretele de eliberare din funcţie (pensionare) a doi magistraţi vâlceni: judecătorul Gheorghe Aurelian şi procurorul Nicolae Almaşi. Anul trecut, patronul unei firme de construcţii s-a plâns public că Nicolae Almaşi i-ar fi tras o ţeapă de 6.500 de euro, rezultată din neachitarea unor lucrări la casa pe care fostul magistrat o deţine în comuna Bujoreni. Omul de afaceri susţinea că Almaşi îl duce „cu zăhărelul” de vreo patru ani, cu toate că el şi-a respectat toate obligaţiile prevăzute în contractul de prestări servicii încheiat pe 22 mai 2008.

• Unii dintre polițiștii de la Rutieră (Râmnicu Vâlcea) trebuie să primească URGENT lecții de bune maniere. Luni seara  un văr de-al lui Garcea era cât pe-aci să se dea peste cap cu mașina Poliției Rutiere, la barajul din Nord, „urmărind“ mai mult de un kilometru un șofer care circula cu 70 km/oră în localitate. Nervos din cale afară, ruda lui Garcea și-a pus la lucru cei doi neuroni înghesuiți și i-a dat șoferului lecții despre cum se circulă în… Albania. Domnule Ioniță, unii dintre oamenii din subordinea dumneavoastră chiar au nevoie de lecții de reeducare!

One Response to Șpârle și șopârle, 09.01.2014

  1. Anuta HANDOLESCU

    Rog corectati ! Familia Handolescu a petrecut toate sarbatorile in sufrageria personala- adica acasa! Nu au chefuit pana dimineata , la fel ca si in alti ani la ora 2 erau déjà la culcare – poate au cam imbatranit!!!!!!

     

Leave a Response