|duminică, mai 19, 2024
  • Follow Us!

Schimbări în conducerea CEZ România: Vâlceanul Ion Dobrescu numit director executiv! 

dobrescu cez

Începând cu data de 1 iulie 2014 în funcția de director executiv al CEZ Distribuţie a fost numit vâlceanul Ion Dobrescu, promovat din poziţia de Director al Direcţiei Strategie şi Dezvoltare a companiei.
Timp de 5 ani, Doina Vornicu a condus CEZ Distribuţie din poziţia de Director Executiv şi Membru al Directoratului, în timpul mandatului său fiind finalizate lucrări de reabilitare a infrastructurii reţelelor electrice de distribuţie de valori istorice, lucrări de modernizare a staţiei de transformare Craiova Centru, implementarea proiectului pilot de măsurare inteligentă a energiei electrice şi o serie de proiecte de optimizare a activităţii menite să ridice semnificativ standardele serviciului de distribuţie a energiei electrice, potrivit comunicării.
Vornicu are o experienţă de peste 28 de ani în domeniul energetic, în care a condus activităţi precum dezvoltare, investiţii, relaţii cu clienţii, marketing, audit, analiză şi control la mentenanţă, energie eoliană sau distribuţia energiei electrice.

Dobrescu activează în domeniu din1982, când şi-a început cariera ca inginer în cadrul IRE Pitesti – SDFEE Olt. A ocupat funcţii precum: Director de Operaţiuni SDFEE Râmnicu Vâlcea (2002), Director Sucursala SFEE Râmnicu Vâlcea (2003 – 2006), Director Adjunct CEZ Distribuţie (2007), Director al Direcţiei de Exploatare şi Mentenanţă şi, respectiv Director al Direcţiei de Strategie şi Dezvoltare în cadrul CEZ Distribuţie.

Leave a Response