|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Ziaristul Gheorghe Smeoreanu le-a spus verde-n față șefilor de la ACL Vâlcea: „Bulacu, bagă-ți banii în cur. Si tu, Buican!“ 

buican-bulacu

Am discutat în această noapte cu mai mulți directori de presă din Vâlcea.

Toți se simt umiliți de faptul că aceste contracte de 300, 400, maxim 500 de lei nu sunt achitate de Bulacu și Buican.

Evident, unii vor avea nevoie de acești bani și vor face poteca la numiții Buican și Bulacu, chipurile ACL din Vâcea.

Noi, nu.

Iar pana la urmă, cele câteva ziare importante din zonă îi vor părăsi pe acești comici siderați ai politicii locale.

Noi considerăm că dacă unii sunt nesimțiți, nu avem ce căuta la ușa lor.

Bulacu și Buican, bagați-vă banii în cur !

Românește.

Băi, aceștia, voi credeți că ne cumpărați cu 400 de lei ?

Avem studii, bai, avem multiple posibilități să ne câștigăm pâinea.

Și, apoi, de ce să nu trecem noi de partea PSD ? Nu că am avea feeling cu stânga, fiindca ani de zile am mers cu dreapta, însă doar așa, ca să pierdeți voi în Vâlcea cât mai mult posibil. Asta îmi spuneau cei patru directori de presă cu care am discutat.

Băi, nesimțiților, chiar și instalatorului îi dai banii !

E o chestiune de principiu, nu de bani.

Jigodiilor !

Va dați importanți, conduceți mașini scumpe, credeți că presa locală vă e la picioare. Pe ce facem pariu că ușor, ușor, rămâneți fără susținere ?

Să vă dau, nesimțiților, câteva exemple. Nevasta lui Romeo Popescu e umilită de voi. Angajații lui Tănăsoaica sunt umiliți de voi. Nicoleta Chera e umilită de voi. Tibi Pîrnău e umilit de voi.

Sunt primul care vă spune: ajunge !

Pe voi nici măcar oamenii voștri nu vă susțin, am discutat cu mulți și ne-au dat dreptate. Când va porni avalanșa, nu veți avea pe nimeni lângă voi.

Pentru corecta informare a opiniei publice aflați aici. Avem un contract de 400 de lei cu PNL și unul de 500 de lei cu PDL, cu tva inclus, iar pentru asta ne umilim oamenii să îi încaseze.

Nici propriii angajați nu vi-i plătiți, măi, milionarilor ! Se vaită secretarele alea că nu au primit salariile.

ȘI când ? În prag de campanie, trebuie să fiți demenți să faceți asta.

În fine, îmi e silă de politica voastră. Ați folosit la greu amărâta asta de presă locală, pe care ați umilit-o ca nimeni alții. Ei bine, cu mine ați încheiat lucrarea, eu nu sunt servitorul vostru și de mâna mea veți muri politic.

Va voi arăta cine sunteți voi, analfabeților.

Nu mai contează cine câștigă alegerile. Ne vom concentra pe a arăta publicului cine sunteți voi, marii oameni ai dreptei.

Să afle și Blaga și Iohannis pe cine păstrează în funcții. Cu speranța că vor abține voturi. Veți obține pe dracu să vă ia.

Și, cinstit vorbind, vreau să merg cu voi într-un proces de presă. Să căscați voi ciocul acolo, în instanță, să vă arăt eu adevărata voastră față, chiar dacă voi pierde acel proces.

Hai, care pe care, mai băieți ! (criterii.ro)

 

3 Responses to Ziaristul Gheorghe Smeoreanu le-a spus verde-n față șefilor de la ACL Vâlcea: „Bulacu, bagă-ți banii în cur. Si tu, Buican!“

  1. Leonard

    Incepe sa ma amuze situatia. Cascavalul e putin si Mafia din presa cu Mafia din politica se ciondanesc. Superb! Din acest balci, noi, contribuabilii onesti avem de castigat. 100%.

     
  2. buican si bulacu

    de ce nu publicati si lista celor din presa care merg cu buican si bulacu la bulgari? si de ce nu cereti domnilor buican si bulacu si mai ales domnului buican care se lauda ca plateste de ani de zile din banii lui escapadele alesilor pnl si ale amantelor lor la bulgari factura sa vedem cine plateste de fapt? de unde are buican bani sa achite asemenea note de plata cand declaratia de avere e goala?? de ce nu ii intrebati?

     
  3. predescu toma

    in sfrsit ti ai revenit

     

Leave a Response