|marți, mai 30, 2023
  • Follow Us!

Oltchim se extinde în cultivarea de plante 

15_oltchim_lin_05_ae7f2470ef_20426900

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.

Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.

Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori. (zf.ro)

One Response to Oltchim se extinde în cultivarea de plante

  1. Gigi

    Si cam ce plante vor cultiva? Canabis si orzoaica? Stiam deja de (auto)servirea bauturilor, in special berica la umbra utilajului printre cartulii de poker si zaruri. Pot face si ceva de masaj:

     

Leave a Response