|marți, mai 30, 2023
  • Follow Us!

Şpârle şi şopârle, 22.09.2014 

soparla-cu-volanas

• Se pare că este la „modă” trecerea unor aleși locali și parlamentari la partidul lui Don Călin Constantin Anton Popescu y Tăriceanu. După plecarea deputatului de carton Romeo Rădulescu la PLR, a venit rândul fostului membru PC, Nicu Gheorghe, primarul din comuna Boișoara, să anunțe oficial înscrierea în formațiunea politică a președintelui Senatului. Într-un mesaj postat pe Facebook, Nicu Gheorghe a spus: „Săptămâna trecută am devenit membru al Partidului Liberal Reformator (Tăriceanu). Azi am fost ales de Biroul Județean Vâlcea al PLR în funcția de vicepreședinte al filialei județene Vâlcea. Am luat această decizie pentru că pe timpul lui Tăriceanu se trăia bine. Sunt un om de dreapta și am venit la primărie din mediul privat. Vreau ca în comuna mea să se trăiască bine ca pe timpul lui Tăriceanu și cred că voi reuși cu sprijinul PLR”.

• Dirigintele de șantier Ion Nicolae de la lucrarea Apavil-ului din Ocnele Mari acționează aproape în stil mafiot. Deținem probe concludente în acest sens. O anume doamnă Carmen N. poate să confirme ce fel de poamă este Nicolae!

• Prezența unui volum mai mare medicamente la Spitalul Județean Vâlcea are un cost pe care nici un politician nu și-l poate aroga. Într-o lună „obișnuită”, Spitalul Județean Vâlcea deconta la Casa de Asigurări de Sănătate suma de circa 10 miliarde de lei vechi numai pentru medicamente, însă a ajuns în iulie la 13,5 miliarde de lei vechi, urmând ca în august și septembrie să deconteze peste 15 miliarde de lei vechi lunar.

• Un pușcăriaș colorat cu mari pretenții de ziarist s-a apucat să dea note la mers jurnaliștilor adevărați din județul Vâlcea. Sictir analfabetule!

• Așa-zisul inspector guvernamental Radu Renga are atribuții clare de la șeful său politic Tăriceanu: să racoleze cât mai mulți membri pentru partidul fantomă PLR, în fapt un penibil satelit al PSD-ului. Renga a negociat personal trecerea la PLR a „justițiarului“ Gheorghe de la Boișoara.

• Adevărata miză a bătăliei pentru scaunul de director al Spitalul Județean Vâlcea este suma enormă primită de la Casa de Asigurări de Sănătate. Rechinii politici au luat în vizor această funcție și au declanșat bătălia. „Sifonul“ din interiorul SJU este o funcționară de la Achiziții care nu-și mai poate face mendrele cu furnizorii de materiale sanitare ai spitalului. Vom reveni cu amănunte!

• Scaunele directorilor de la Hidroelectrica și Hidroelectrica-Serv Vâlcea se clatină din ce în ce mai rău! Președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a dat deja undă verde acestor schimbări, care se vor opera pe filieră PP-DD. Cu toate acestea, trăim în România și e posibil să se întâmple orice, adică directorii să rămână pe funcții….

One Response to Şpârle şi şopârle, 22.09.2014

  1. BRAVO P.L.R. , NICU GHEORGHE E UN INFRACTOR !!!

    FOSTUL P.R.M.-ist, RENGA RADU, IMPREUNA CU PLR-ul SAU, NASCUT RECENT „DIN SPUMA MARII”, MERITA FELICITATI PENTRU CEA MAI VALOROASA ACHIZITIE : NICU GHEORGHE, PRIMARUL BOISOAREI, E UN INFRACTOR !!!
    O MINIMA INVESTIGATIE LA ORGANELE JUDICIARE DIN BREZOI POATE FI EDIFICATOARE.

    DAR, SI ASA, „ACHIZITIA” ESTE PE MASURA „ONORABILITATII” ACHIZITORILOR ……….

     

Leave a Response