|vineri, iunie 21, 2024
  • Follow Us!

Şeful Vămii Vâlcea, Marius Nicolaescu, sabotează compania Antares Group 

becsenescu antares

Omul de afaceri Dumitru Becşenescu spune că:

Şeful Vămii Vâlcea, Marius Nicolaescu, sabotează compania Antares Group

Laţul fiscal, legile înrobitoare pentru cei serioşi şi permisive pentru infractori au distrus economia şi societatea românească. Acesta a fost semnalul de alarmă pe care oamenii de afaceri locali l-au evidenţiat la întâlnirea de joi, 25 septembrie, găzduită de Centrul de Afaceri Flandra şi organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea. La dezbateri au participat reprezentanţi din partea următoarelor companii: Antares Group, Annabella, USG-Ciech, Wipro Infrastructure Engineering (fosta fabrică Hervil), Govora Com, Proimsat, Remat, ICSI, Oltchim, Cozia Forest, etc. Tot aici au fost prezenţi şi reprezentanţi ai structurilor de conducere judeţene şi municipale, iar cea mai serioasă prestaţie a avut-o Dumitru Cornoiu, prefectul judeţului. Participanţii au spus, printre altele: cei mai loviţi vor fi în continuare tot contribuabilii buni platnici, iar „notele de plată“ se vor înmulţi şi se vor majora la fel, de la an la an. Toate acestea vor duce la crearea unei presiuni suplimentare aupra bugetelor companiilor, dar şi asupra omului de rând, care va fi nevoit să cumpere mai scump şi să câştige din ce în ce mai puţin.

Cei prezenţi la discuţii au aflat cu stupoare cum Dumitru Becşenescu este supus unor practici ce par a fi de tip mafiot. Ele vin din partea lui Marius Nicolaescu, şeful Vămii Vâlcea. „Nicolaescu sabotează fluxul de producţie al companiei Antares Group, interpretând legislaţia după bunul plac. Acesta se foloseşte de funcţie şi amână intenţionat chiar şi zile la rând avizarea de descărcare a cisternelor cu GPL pentru aragaz. Din această cauză, cele 34.000 de butelii ce aparţin companiei Antares nu mai pot fi încărcate în timp util pentru a ajunge la populaţie. Această acţiune generată de Nicolaescu, ca reprezentant al statului, crează prejudicii ambelor părţi. Pentru că statul român pe deoparte doreşte cât mai mulţi bani la buget, iar pe de altă parte reprezentantul său în persoana lui Nicolaescu stopează sau întârzie cu bună ştiinţă o activitate de producţie şi comercializare. Astfel, cele peste 1600 de centre de vânzări rămân neaprovizionate sau insuficient aprovizionate, iar populaţia care are nevoie de aceste butelii se chinuieşte, pentru că nu mai are de unde să se aprovizioneze. Astfel, consumatorii sunt nevoiţi să se cumpere de la mari distanţe”, a spus Dumitru Becşenescu.

Întâlnirea s-a încheiat fără prea multe speranţe de schimbare în bine, pentru că oamenii politici locali sunt în general mai mult interesaţi de voturi şi acumulare de averi şi cu siguranţă nu se vor implica pentru a îmbunătăţi situaţia. Hoţia, indiferenţa, violenţa, minciuna şi şpaga vor fi practicate în continuare nestingherite în toate instituţiile statului – au concluzionat participanţii.

(Marian Dinu)

One Response to Şeful Vămii Vâlcea, Marius Nicolaescu, sabotează compania Antares Group

  1. NEVASTA - JUDECATOARE, NASUL - FOST PREFECT ...

    … D-AIA SE CONSIDERA „BAZAT”, DOMN’ NICOLAESCU.

     

Leave a Response