|duminică, aprilie 11, 2021
 • Follow Us!

Călin Popescu Tăriceanu vine la Vâlcea 

NICOARA - CLUJ - CANDIDAT PRIMARIE

Joi, 16 octombrie 2014, la ora 11:00, senatorul Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent pentru alegerile prezidenţiale, vine la Râmnicu Vâlcea.

Tăriceanu va merge la Institutul Naţional de Cercetare–Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice şi va vizita fabrica de încălţăminte a societăţii comerciale Albaresor SA.

De asemenea, programul zilei include la ora 13:00 susţinerea unei conferinţe de presă la sediul de campanie din strada Calea lui Traian nr. 129, Bl L Union, iar la ora 18:00 un eveniment electoral în sala de concerte a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, prilej de discuţie a programului prezidenţial “ROMÂNIA – A ȘAPTEA PUTERE A UNIUNII EUROPENE“ cu activul de partid şi simpatizanţii vâlceni.

 

3 Responses to Călin Popescu Tăriceanu vine la Vâlcea

 1. Andrei Margineanu

  Multumim domnule Presedinte pentru vizita de la Valcea! Va asteptam si dupa ce veti fi si Presedintele Romaniei

   
 2. andrei

  Felicitari domnule Tariceanu pentru perioada cand ati fost prim-ministru!Ati fost singurul care s-a gandit sa acorde si o investitie in domeniul de dezvoltare si cercetare!Va multumim frumos si sunt sigur ca veti deveni presedinte deoarece sunteti singurul capabil sa conduca aceasta tarisoara!

   
 3. Mircea

  Este singurul candidat cu adevarat prezidentiabil. Tariceanu este singurul candidat care i-a tinut piept lui Basescu timp de 4 ani. Spre deosebire de Iohannis sau Udrea, Tariceanu nu a acceptat sa fie niciodata un instrument politic al lui Basescu. El nu a fost implicat in scandaluri politice precum alti candidati.

   

Leave a Response