|vineri, aprilie 26, 2024
  • Follow Us!

Infracţiuni rutiere în Păuşeşti Măglaşi, Râmnicu Vâlcea şi Prundeni 

trafic-politie

 

 

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 13.06, D. Gheorghe, de 44 de ani, din  com. Păuşeşti Măglaşi, a fost depistat în timp ce conducea un tractor agricol pe DN 64 ce tracta o remorca artizanală  neînmatriculată. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 07.50, F. Florian, de 25 de ani,  din com. Şirineasa, a condus un autovehicul pe bulevardul Calea lui Traian, fiind oprit pentru control de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu poseda permis conducere, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

La data de 27 ianuarie a.c., ora 06.35, P. Ilie, de 50 ani, din Drăgăşani, a condus  un autovehicul pe DN 64 – Prundeni şi ajungând la km. 68+900 m a acroşat cu partea faţă pe I. Nicolae, de 86 ani, din mun. Drăgăşani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără a se asigura. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni traumatice fiind transportat la Spitalul municipiului Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de TCC acut cu plaga frontală dreapta, traumatism genunchi drept, traumatism torace. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea şi victimei i s-a prelevat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor producerii evenimentului.

Leave a Response